A „kivándorlás” vádja és a valóság

2021. március 22. 11:15

A Fekete-Győr által kiforgatott jelenségnek hosszú távon kifejezett haszna van.

2021. március 22. 11:15
Kolossa Tamás
Magyar Nemzet

„Fekete-Győr András, a fékezhetetlen agyvelejű gyűlölködő saját elvtársai között is kezd szalonképtelenné válni. Bár állítólag jogot végzett ember, egyre durvább fenyegetéseit és mélyebb ostobaságait nemcsak a saját Face­book-oldalán nevetik ki tömegek, de a komolyabb dolgait már olyan szaktekintélyek cáfolják, mint például Schiffer András, aki egyenesen bohócnak nevezte őt.

Ez egy cseppet sem zavarja a jól fésült ficsúrt, minden áldott nap, mintha valami előírt normát kellene teljesítenie, elereszt valamilyen újabb, még ijesztőbb, eget verő hazugságot, ostobaságot.

Március 17-i Facebook-bejegyzésében Fegyőr azt találja világgá kiáltani, hogy a Fidesz elüldözi a fiatalokat – de bezzeg majd ő hazahozza őket. Lehetne gúnyolódni azon, hogy lám, megint betiltaná a jogállamiságot – ezúttal az egész EU területén –, de a téma sokkal komolyabb annál, semhogy gúnyolódással letudhatnánk. A következőkben öt tényszerű cáfolat következik, amelyek mind azt bizonyítják, nemcsak, hogy nem üldözi el a Fidesz a fiatalokat, de a Fegyőr által kiforgatott jelenségnek hosszú távon még kifejezett, sőt mérhető haszna is van. Ha Fegyőr a tényekkel szembesülve begurul és dühös lesz, ám továbbra sem ismeri el, hogy már megint hülyeséget beszél, nos azt nevezik kognitív disszonanciának”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
libbantkommunista
2021. március 22. 21:02
Azért itthon is lehetnének emberhez méltó munkabérek. De sajnos nem lesz, mert a honi munkaerőt a politikai elitünk eladta.
annamanna
2021. március 22. 16:27
Ezek agyalágyult érvek. A munkakultúra nem javul attól, ha sok százezer fiatal elmenekül az országból. A világlátáshoz pedig szintén nem kell kivándorolni. A nyelvtudást sem külföldi munkavállalás idején szokás megszerezni. A szerző vérostoba.
civis72
2021. március 22. 14:28
A német gazdaság a legerősebb az EU-ban mégis tele van a világ német migráncsokkal ...népességarányosan is köröket vernek ránk.. MERKEL ELÜLDÖZI A NÉMET FIATALOKAT
states
2021. március 22. 14:17
Ki a fasz az a Fekete Győr? De tényleg, minden böfizisére muszáj reagálni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!