A hazudozás, a titkolózás aláássa a bizalmat

2021. március 31. 21:14

A rendszer lételeme volt eddig is a félrevezetés, a kellemetlen adatok eltitkolása. Az újságírók kitiltása a kórházakból. Most, kivált a válság idején, ez megbosszulja magát.

2021. március 31. 21:14
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook – DK

„Mindannyian tudjuk: az emberi kapcsolatok akkor működnek, ha bizalomra épülnek. Igaz ez a házasságra, a barátságra, a szülő-gyerek viszonyra, a kollegiális kapcsolatokra, és igaz a kormány-állampolgár viszonyra is. A bizalmat pedig őszinteséggel és nyíltsággal lehet kiérdemelni, ám hazudozással végzetesen el lehet azt veszíteni.

Sajnos éppen ezt látjuk most Magyarországon. A rendszer lételeme volt eddig is a félrevezetés, a kellemetlen adatok eltitkolása. Az újságírók kitiltása a kórházakból. Most, kivált a válság idején, ez megbosszulja magát.

Mert a hazudozás, a titkolózás aláássa a bizalmat. Márpedig állampolgárként bíznunk kellene a kormányban, hiszen csak ők rendelkeznek adatokkal és információkkal. Bíznom kellene bennük, hogy fegyelmezetten végrehajtsam a feladataimat. Járvány idején az életünket bízzuk a kormányra. Ezért fájdalmas és hatalmas áldozatokkal járó, hogy Magyarország jelenlegi vezetése titkolózik, elhallgat, számára a világjárvány is jórészt kampányolás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2021. április 01. 17:39
Így van. Úgy hogy, hagyd abba a hazudozást ronda zsírpacni Szemkilövetőné!
saci43
2021. április 01. 13:16
Üvölthettek itt fába szorult férgek, de attól még annak a 21000 MAGYAR EMBERNEK a halála Orbán lelkén szárad. Ti pedig, akik hatalomban tartjátok, egytől-egyig bűntársai vagytok.
kisnyugdijas
2021. április 01. 13:14
bagoly mondja verében, hogy nagyfejű...
nempolitizálok
2021. április 01. 13:12
Bizony, aláássa. Ezért küldtünk le benneteket a pályáról 2010-ben Klára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!