Közösségi együttélés szabályainak megsértése

2021. március 24. 19:10

Ez volt az indoka annak a bírságnak, amit Niedermüller Péter pribékjei szabtak ki néhány dézsában álló fa miatt.

2021. március 24. 19:10
Konok Péter
Facebook

„A »közösségi együttélés szabályainak megsértése«, ez volt az indoka annak a bírságnak, amit Niedermüller Péter pribékjei szabtak ki néhány dézsában álló fa miatt.

Úgy tűnik, a fák iránti gyűlölet is a NER kormánypárti és »ellenzéki« ügyosztályainak egyik közös nevezője.

A dolog amúgy roppant egyszerű: ahol a fák a közösségi együttélés szabályaiba ütköznek, ott meg kell változtatni a közösségi együttélés szabályait.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. március 25. 10:42
Mr Szilikon
sensei
2021. március 25. 06:37
Nagy ritkán még lenne is ennek a mosdatlan kinézetű Konoknak normális gondolata, de még ezt is képes a beteges kormányutálatából kifolyólag összeNERezni...
teljesenertelmetlen
2021. március 25. 06:33
Amikor a kormány csinál valamit, akkor az a NER. Amikor a mocskos fajtátok követ el valamit, akkor az a NER és az ő ellenzéke. Hát a jó kurva anyádat!
kalman
2021. március 24. 23:19
Még lájkoltam is volna Konok írását, ha kihagyta volna azt a sunyi átvezetést, amellyel a NER-re is keni a Nimandmüller szarát. Sikerült neki úgy belefosni a ventilátorba, hogy az másokra is fröcsögött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!