A diktátorjelölt

2021. március 21. 15:37

Ilyen kizárólag diktatúrákban lehetséges. Eszerint Fekete-Győr András diktatúrára készül.

2021. március 21. 15:37
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Azt javaslom, hogy a Fekete-Győr András által kilátásba helyezett »felcsúti per« mellett ne menjünk el könnyed legyintéssel. A fele sem tréfa.

Idézzük először szó szerint: »A fideszes elit bűneit a magyar demokrácia legfontosabb perében, a Felcsúti Perben fogjuk kivizsgálni.«
Először is annak a kérdésnek, hogy egy bíróság hol tart tárgyalást, és hol ítélkezik, szigorúan meghatározott rendje van. A végrehajtó hatalom nagyjából az utolsó, amelyik ebben illetékes.

Annak a kérdésnek, hogy a bíróság egyáltalán mit vesz tárgyalás alá, szintén szigorúan meghatározott rendje van. A döntés joga azonban egyedül a bíróé. 

Végül egy perben az egyetlen, akinek joga van bármit vizsgálat tárgyává tenni, az a bíró. Fekete-Győr a végrehajtó hatalom reménybeli birtokában meg akarja határozni, hogy a bíróság hol, milyen tárgyban folytasson pert, és részese kíván lenni a vizsgálatnak. Ilyen kizárólag diktatúrákban lehetséges. Eszerint Fekete-Győr András diktatúrára készül. 
Ami, szeretném jelezni, hivatalból üldözendő cselekmény.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SigSauer
2021. március 22. 20:08
Fegyőrke Szamuely buzi verziója...
NTLLK
2021. március 22. 19:43
Sajnos, Bencsik úr, már láthatta, hogy ez a "diktatúrára készülnek" nemhogy nem sértő, hanem egyenesen dicsérő számukra. Akárcsak a náci vs. bolsi. A náci súlyos sértés, a bolsi megmosolyogtató huncutság.
Sün Balázs
2021. március 22. 18:09
Fekete-Győrnek előbb a 2018-as karácsonyi füstbombája miatt van elszámolni valója a bírósággal. A füstbomba hajigálás után adott tv interjúban még milyen hegykén büszkélkedett azzal, hogy milyen jól tette a "dobálást", mert azzal fokozta a jó hangulatot. A büntető eljárás megindítást követően az egészet még politikai üldözésnek mondta. Most meg a bírásági meghallgatásán pedig már letagadta a tettét, és egy kis girnyóvá töpörödött össze. Egy szaralak! Ez akar az ország vezetője lenni. Isten ments!!!
Welszibard
2021. március 22. 14:59
Kérek szépen vissza mindent, amit a magyar közvagyonból 1990-2010 között elloptak. Nem magamnak, hanem az országnak. A 9 cukorgyárat, malmokat, metrót, mindent. Ha már zárszámadást akar Fekete-Győr, akkor legyen teljes (mert ő csak 10 évben gondolkozik).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!