A baloldal most is csak kritizál, továbbra is nemet mondanak 5 vakcinából 2-re

2021. március 08. 16:59

Ha rajtuk múlna, az egymillió beoltott száma 350.000-el kevesebb lenne!

2021. március 08. 16:59
Hollik István
Facebook

„Magyarországon több mint 1 millió ember már megkapta az oltást! A baloldal most is csak kritizál, továbbra is nemet mondanak 5 vakcinából 2-re, ezért ha rajtuk múlna, ez a szám 350.000-el kevesebb lenne!

Már egymillióan kapták meg a koronavírus elleni oltást Magyarországon, az ország ezzel második az átoltottságban az Európai Unió országai között, jó esély van rá, hogy e tekintetben hamarosan az élre kerüljön Magyarország.  Számok és tények mutatják, hogy Magyarország a vakcinabeszerzésben és az oltási folyamatban is jól áll, ezért álságos és felelőtlen, hogy a baloldal kritizálja az oltási folyamatot, napi politikai hasznot remélve ettől. 

A baloldal fő foglalatossága az elmúlt időszakban az oltások elleni bizalmatlanság keltése volt. Mivel a mai napig öt vakcinából kettőre nemet mondanak, ha rajtuk múlt volna, jelenleg 350 ezerrel kevesebben kaptak volna eddig oltást. Senki ne hallgasson a baloldal politikai hangulatkeltésére, és mindenki regisztráljon az oltásra, hogy minél hamarabb megszabadulhassunk a járványtől. Ahogy Merkely Béla professzor úr mondja: »az a legjobb oltás, amelyik már a vállban van«.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2021. március 08. 19:12
Azt ugye tudjátok, hogy még a 80 év fölöttiek kétharmada sincs egyelőre beoltva? Durva, mi?
madarasi.abel
2021. március 08. 19:11
Nos, gondolom a következőkért is az ellenzék a hibás: - világverők vagyunk abban, hogy lakós %-ban hányan haltak meg COVID-ban. - az EU-ban az egyik legrosszabb esélye a magyarnak van arra, hogy túléljen egy COVID-os lélegeztetést. - nemzethy konzultációt indítottunk a NYITÁSRÓL, amikor Szlovákiában már segítséget kértek a 3. hullám miatt. - a 3. hullám kellős közepén olyan szerződés módosítást erőszakoltunk rá az egészségügyi dolgozókra, hogy 5000-en inkább ott hagyták a pályát. - egy évvel a járvány kitörése után sem képes a kormány egy olyan adatszolgálatásra, ami létfontosságú lenne ahhoz, hogy a pór átlássa az aktuális helyzet komolyságát (intenzíven kezeltek száma, régiókra / településekre bontott fertőzöttségi-, elhalálozási statisztika, stb.) - az a propaganda gépezet, amelyik tele tudta Sorossal plakátolni az egész országot, nem képes rávenni a polgárok 30%-t sem arra, hogy be kellene oltatniuk magugat. ... és így tovább.
madarasi.abel
2021. március 08. 18:59
amúgy meg egyetértek: oltsatok, oltassatok.
madarasi.abel
2021. március 08. 18:57
350 ezer? Nem akarom kisebbíteni az elért eredményeket, de az orosz és kínai oltásokból eddig 180 ezret sem adtunk be. https://telex.hu/koronavirus/2021/03/08/koronavirus-melyik-vakcinabol-mennyit-adtak-be-es-mennyi-van-raktaron
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!