Városvédelmi Program Karácsony módra!

2021. február 11. 16:07

Budapest vezetői félrebeszélés helyett felelős városvezetőként, munkáltatóként cselekedjenek!

2021. február 11. 16:07
Kéményseprők Országos Szakszervezete
MTI-OS

Mint ahogy az ismert a Fővárosi Közgyűlés a városvezetés javaslatára április 30-i hatállyal felmondta közszolgáltatási szerződését a FŐKÉTÜSZ Kft.-vel és elbocsájtja a társaság 283 munkavállalóját, köztük 160 kéményseprőt. A közműcégek összevonását követően ez az első látványos intézkedése az új Városvédelmi Programnak melyet tavaly év végén Karácsony Gergely hirdetett meg.

Jól látható, hogy a városvezetés mielőbb és lehetőleg minél olcsóbban szeretne megszabadulni a feladat ellátásától amit igyekeznek az állam nyakába lőcsölni. Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes pedig fáradhatatlanul igyekszik kimosdatni magukat a negatív hős szerepéből amikor olyan szürreális elképzelésekkel áll elő minthogy kizárólag csak a Belügyminisztérium vethetne véget a tömeges elbocsájtásnak azzal, ha átvenné a FŐKÉTÜSZ Kft.-t tokkal-vonóval-kotróval a fővárostól.

Ez mondjuk azon túl, hogy jogilag sem lehetséges azért is megmosolyogtató mert ha főpolgármester-helyettes úrnak eddig esetleg nem tűnt volna fel, a stop tábla az Ő kezükben van, hisz Ők a tulajdonosai a társaságnak és ennek a közel 300 munkavállalónak a munkáltatói. Ezúton is kérjük a főváros vezetését, hogy kellő komolysággal álljanak a jövőben ehhez a kérdéshez és a félrebeszélés helyett felelős városvezetőként, munkáltatóként cselekedjenek”.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2021. február 12. 11:14
"Jól látható, hogy a városvezetés mielőbb és lehetőleg minél olcsóbban szeretne megszabadulni a feladat ellátásától amit igyekeznek az állam nyakába lőcsölni. " izé az állam vette el, magától, csak szólok...
Coccothraustes
2021. február 12. 09:24
Karigeri az emberek életével játszik!
Coccothraustes
2021. február 12. 09:23
Ma a kéményseprők, holnap a tűzoltók? Kiket fog ez az impotens, rohadék msolékelkenzéki banda tönkretenni?
Alvarez
2021. február 11. 21:05
Ha ez így megy tovább, Karácsony nem tölti ki az 5 évet, az hétszentség!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!