Varga Judit beavatkozott

2021. február 23. 07:35

A miniszter megvétózott demokratikusan megválasztott személyeket.

2021. február 23. 07:35
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Az igazságügyi miniszter otrombán beavatkozott a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara személyi ügyeibe is. Varga a jogával visszaélve, indoklás nélkül megvétózott a kamara küldöttei által demokratikusan, titkos szavazással megválasztott négy elnökhelyettesből kettőt. A hatalom ezzel az igazságszolgáltatás újabb, bár első pillantásra nem látványos, a valóságban annál fontosabb területére rúgta rá az ajtót. Az igazságügyi szakértők munkáján nagyon sok múlhat – sok olyan per van, ahol a bíró csak a szakértő véleményére hagyatkozhat.

Nem tudni, hogy a két megvétózott elnökhelyettessel mi volt a baja a CSOK-királynő miniszternek, még az is lehet, hogy csak valamilyen szeszélyből, hatalmát fitogtatva fúrta meg egy demokratikus választás eredményét. Persze valószínűbb, hogy valami politikai indok van emögött, mert az szokott lenni. Indokolni persze nem indokolt. Mindenestre az egyik elbuktatott jelölt, Máté István Zsolt szakterülete az informatika, szakcikket írt például arról, hogy hogyan lehet egy informatikai fejlesztésnél elszámolt költségről megállapítani, hogy az valódi-e, vagy durván túlárazott. Ez a sok milliárdos ellopott állami szoftverfejlesztések idején nagyon kellemetlen tudás lehet Vargáéknak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
panka45
2021. február 23. 16:22
A címre rápillantva első látásra azt hittem Merkelről van szó, aki mint tudjuk teljesen demokratikusan hatalmi szóval megsemmisített egy választást, mert nem a szája íze szerinti eredmény jött létre.
kronosz85
2021. február 23. 15:21
Te minden nap bemutatkozol, csak éppen nem a zárt osztályon, ahová való vagy b+...
ittésmost
2021. február 23. 11:02
"Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik. -"
Box Hill
2021. február 23. 10:51
Szóval Máté István Zsolt szakcikke alkalmazhatatlan ha nem kamarai elnökhelyettes. Én Máté úr nevében tiltakoznék Hadházy hitelrontása ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!