Többet ártasz ennek az ügynek, mint használsz

2021. február 02. 21:26

Március 15-én kell tüntetni: rengeteg munka és előkészítés kell ahhoz, hogy valóban egységben és szervezetten tudjunk fellépni.

2021. február 02. 21:26
Tibi atya
Facebook

„Szeretnék pár gondolatot fűzni a Le az adók 75%-ával Párt vasárnapi és hétfői tüntetéséhez és a szervezőhöz, Ecsenyi Áronhoz.

Kedves Áron!

Irónia nélkül úgy gondolom, hogy becsülendő az aggódásod a kisvállalkozói szektorért. Ugyanakkor azt is gondolom, hogy ha kiírsz egy tüntetést a meghirdetéséhez képest néhány nappal későbbre, majd többször lemondjátok, akkor nem érdemes csodálkozni, hogy végül több a rendőr, mint a tüntető. A második tüntetésről már azt se hallottam, hogy lesz, csak a médiából értesültem róla, pedig elhiheted, figyeltem a híreket.

A legjobb szándékkal: többet ártasz ennek az ügynek, mint használsz. Nem véletlenül mondom, hogy március 15-én kell tüntetni: rengeteg munka és előkészítés kell ahhoz, hogy valóban egységben és szervezetten tudjunk fellépni, olyan szereplőkkel, akik mozgósítani is tudnak. A személyes véleményem, hogy ezek nem a politikusok lesznek.

Értem a lelkesedést, csak azt gondolom, hogy amikor egy nemzet ügyét képviseljük, az amatőrizmus megengedhetetlen luxus. Kérlek, fontold meg ezt, mielőtt újra magánakcióba fogsz!

Tisztelettel:

Tibi atya”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aureliusz
2021. február 03. 22:50
a törpepárt így is többet tett a dolgozókért, mint a komplett összefosás, legalább a bértámogatások megjöttek
AKissLaci
2021. február 03. 08:34
Melyik ügynek? Tibi atya dobozos fröccsének?
gallfec
2021. február 03. 07:41
Tibi gatya! Bár csak egy senki vagy, aki viszket, ne aggódj, a media majd megoldja, hogy valaki legyél. Látod, a Mandiner is naponta szemléz. A marhaságaidat, a felforgató tevékenységedet járvány idején , a pc jegyében. Csak és kizárólag a media mondja azt, hogy te vagy valaki. A rockbiznisz már ilyen.
Rugán
2021. február 03. 07:09
Tibi! Te atya vagy? Vagy kocsmáros? Talán szonokoló kocsmáros? Jó hely a hangolásra. Nos én nem ellenzem, hogy valaki az érdekeit védje. DE ha valaki nincs tekintettel a többiek jogos érdekére és még azt sérti is, nem tudok szimpátiával tekinteni rá. Főleg, ha a politika szőrös mancsa is megvillan a háttérben. A balos lázítás számomra különösen undorító!. (Tárgyaltatok volna az más lett volna, de fontosabb a balhé, hát hajrá.) It kiszámíthatatlan, hogy egy kis engedménnyel kit fog elütni a vírus. Jelenleg is több helyen emelkedő tendenciájú a szennyvízben a vírus DNS mennyisége. Szóval ha ti nem vagytok tekintettel ránk, én meg rátok nem leszek. Vége ennek a cécónak onnantól egy évig vendéglátó helyre nem megyek és minden ismerősöm errefogok buzdítani, ezután a lelketlen akciótok után. Pá jó egy év múlva!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!