Tisztelt Miniszter asszony!

2021. február 19. 18:29

Szerintünk a gyerekeink sorsa mindenképp szerepel az ország első száz problémája között.

2021. február 19. 18:29
Szivárványcsaládokért Alapítvány
Facebook

„Tavaly 250 magyar gyermeknek csak külföldön találtak családot. Az azonos nemű párok nyitottabbak az ilyen kisgyermekek befogadására. Ha őket kizárjuk a lehetséges örökbefogadó szülők közül, akkor épp a legelesettebb és legnehezebb sorsú gyerekeket fosztjuk meg attól, hogy családban nőhessenek fel. Szerintünk a gyerekeink sorsa mindenképp szerepel az ország első száz problémája között.

Az interjúban azt is állítja, hogy az azonos nemű párok jogi kiskapukat keresve »próbálják kijátszani a szabályozást«, és ahogy Ön fogalmaz, »trükköznek« az örökbefogadásnál. Ezt visszautasítjuk. A jelentkezők az alkalmassági papír megszerzéséig számtalan beszélgetésen, pszichológiai vizsgálaton és környezettanulmányon esnek át, a velük egy háztartásban élőkkel, vagyis a párjukkal együtt.

Nem igaz az az állítása, hogy »a homoszexuálisok Magyarországon nem fogadhatnak örökbe«. Ha szeretnének családot alapítani, akkor a hazai szabályozás értelmében az egyikőjük jelentkezhet örökbefogadásra, egyéni örökbefogadoként. Ha egy melegpár egyik tagja így fogad örökbe, az nem a szabályok kijátszása, hanem épp ellenkezőleg: a betartásuk. Mert a szabály az szabály.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
P.S.
2021. február 21. 18:04
Buzi, leszbi létezik, de ezek párjából család sosem lesz.
Gasztronauta
2021. február 21. 12:57
Akinek gyerek kell , csináljon magának!
SzaZo
2021. február 20. 20:36
Megint ferdítenek, hazudnak: a gyerekek sorsa... A KURVA APÁTOK FASZÁT! Nem erről beszélt, hanem a buzi abberrált állatok örökbefogadásáról. Ameddig egy normális hetero pár vár gyerekre, addig nektek KUSS. Utána is csak vegyi kasztrálással, hogy véletlenül se kívánjátok meg a friss husit. Nem, még AKKOR SEM! Basszátok meg, inkább megnyúzni az összest!
kaltran
2021. február 20. 20:11
Mivel ez ügyben csak a legszebb hangomon tudok szólani, ezért hát ezt mondom: Pofa be! Kuss legyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!