Szeretném tájékoztatni a gyurcsányista politikusokat, hogy az, amit akarnak, butaság

2021. február 14. 20:00

Ugyanis, az oltás önkéntes. Ha valaki nem kér ilyen vakcinát, akkor nem adatja be magának.

2021. február 14. 20:00
Menczer Tamás
Menczer Tamás
Facebook

„A Gyurcsány-párt ne vegye el a magyar emberektől az egészséges élet lehetőségét

Én tényleg nem értem, hogy egy napsütéses vasárnap délelőtt miért nézem a Gyurcsány-párt sajtótájékoztatóját, dehát senki se tökéletes...

Gyurcsányék azt akarják, hogy az általuk vezetett kerületekben és településeken ne használják a kínai és az orosz vakcinát.

Szeretném tájékoztatni a gyurcsányista politikusokat, hogy az, amit akarnak – elnézést kérek – butaság. Ugyanis, az oltás önkéntes. Ha valaki nem kér ilyen vakcinát, akkor nem adatja be magának.

De Gyurcsányék kérése nemcsak butaság, hanem rendkívüli veszélyt is jelent!

Ugyanis el akarják venni a szabad választás lehetőségét az emberektől.

Ha a Gyurcsány-párt akarata érvényesülne, akkor az általuk vezetett kerületekben és településeken előfordulhatna, hogy üresen állnak az oltópontok, és az emberek nem tudnak hatásos és biztonságos vakcinához jutni.

Máshol oltanak, náluk viszont nem.

Mert Gyurcsány Ferenc így döntött.

Megint a magyar emberek kárára politizál.

Ez nem helyes.

Ne a magyar emberek szenvedjenek Gyurcsány Ferenc politikai ambíciói miatt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bradanek
2021. február 15. 08:28
Gyurcsány polgármesterei elzárnák az oltóanyagot az emberektől. Elképesztő, hogy a hatalomért a baloldalnak tényleg semmi se drága, még az emberi életek sem. Gyurcsány polgármesterei már ott tartanak, hogy a saját kerületeikben képesek lennének elzárni az emberektől bizonyos - a baloldalnak nem tetsző - oltóanyagokat, miközben egész Európában a járvány harmadik hulláma terjed, és az országok versenyfutásban vannak az idővel az oltásért, és a vakcinákért - olvasható a DK-s politikusok nyilatkozataira reagáló Fidesz-közleményben. Az ellenségeink törekvése és jelszava 907 óta, nem változott: öljetek meg minden magyart!
jánosbácsi
2021. február 15. 08:10
Nem Szijjártó Péternek kellett volna engedélyezni az orosz és a kínai vakcinát és akkor mindenki nyugodt szívvel beadatná bármelyiket.
zsiráf
2021. február 15. 07:45
Az EMA deklarálta, hogy az oroszok be sem adták az Ideiglenes forgalomba hozatali engedélyért a kérelmet a vakcinájukra. Ha nincs kérelem, nincs mit engedélyezni. https://www.ema.europa.eu/en/news/clarification-sputnik-v-vaccine-eu-approval-process Merkel kísérlete Putyinnál, hogy nyújtsák be a kérelmet, elbukott.
Coccothraustes
2021. február 15. 07:13
Innentől kezdve gyurcsány lelkén szárad minden egyes halott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!