Soha többé kommunizmust!

2021. február 25. 07:10

Megrendülve gondolunk az áldozatokra, és elítéljük mind a gyilkosokat, mind a rendszerüket.

2021. február 25. 07:10
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Ma van a kommunista diktatúrák áldozatainak az emléknapja.

Minden diktatúrát, amely gyilkol, a nemzetnek egységesen kell elutasítania és legyőznie.

Milyen szép is lenne, ha a politikai oldalak nem csak a másik diktatórikus kinövéseire, azaz a jobboldal nem csak a baloldali, és a baloldal nem csak a jobboldali diktatúrákra mutogatna!

Megrendülve gondolunk az áldozatokra, és elítéljük mind a gyilkosokat, mind a rendszerüket. Soha többé kommunizmust! Soha többé gyilkos rendszereket, sem a jobb-, sem a baloldalon!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. február 26. 23:31
Dobrev Klára ennek a gerinctelen embernek a kabinetfőnöke volt, nem a tehetsége miatt lett az, hanem a klán, a hálózat erejéből fakadóan. Ráadásul így még jobban, egészen közelről meg lehetett figyelni Medgyessyt, aki egészen hamar elbukott, akiről egészen véletlenül kiderült, hogy szt-tiszt volt, éppenséggel egészen jókor, hogy jöhessen a ma már közutálatnak örvendő Gyurcsány, akit aztán le lehetett cserélni Klárára. Így megy ez. Nem bonyolult játszma ez, de annál visszataszítóbb. https://pestisracok.hu/breking-dobrev-klara-elhatarolodott-az-apro-dobrev-klantol-tavlati-tervei-szerint-visszavonul-a-politikatol-es-kolostorba-vonul/
Messzeföld
2021. február 26. 09:16
Ez normális?
Agrippa
2021. február 26. 07:31
Az elvetemült arrogancia legalja. A kommunizmust legfelső szinten kiszolgáló papa, mama meg jókat röhög a túlvilágról, mikor a baltafejű kislányuk ilyeneket böfög ki.
Krupp Skya
2021. február 26. 05:49
Már megint hazudsz Klára néni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!