Rongyemberek

2021. február 01. 07:59

A magyar baloldalról, ahogy múlnak a napok, egyre bizonyosabbá válik, hogy a halál kultúráját szolgálja.

2021. február 01. 07:59
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Az Európában egyeduralomra törő szélsőliberális politikai eszmerendszer hazai képviselői hűségesen kiszolgálják a gyilkos szellemi terrort. A világban háborús helyzet van. A koronavírus-járvány háborút jelent. A pusztító kór támad, az emberek védekezni próbálnak. Egy éve harcolunk. Veszteségeink csökkentésére, az emberi életek megóvására egyetlen fegyverünk lehet: a vakcina.

Az a gazdasági-politikai szövetség, amelybe 2004-ben beléptünk, sorra veszíti el a csatákat. Az Európai Unió szérumbeszerzési gyakorlata csúfosan megbukott. Nemhogy elegendő, hanem szégyenletesen kis mennyiségben tud a brüsszeli bürokrácia életmentő oltóanyagokat beszerezni tagországainak. A járványnak egyre több az áldozata, egyre nagyobbak a gazdasági veszteségek, így az életunt liberális mozgásmódot megelégelők jól érthető önvédelmi megfontolásokból önálló utakat kerestek.

Találtak is, mint Magyarország, az orosz és a kínai szérumpiacon. Belátható időn belül hatmillió adag, azaz hárommillió embernek elegendő vakcinát tudunk vásárolni az unión kívülről. Hiszen az uniós központból akadozva és roppant kis mennyiségben érkezik hozzánk a koronavírus ellenszere.

Mit lépnek erre a magyar balliberálisok? Örülnek annak, hogy esély nyílt sok-sok ember életének megmentésére? Hogy a gazdaság újraindításának lehetősége sokkal közelebb van, mint eddig? Nem. Ez a magát egyesült ellenzéknek nevező, szivárványszínű vödörben fodrozódó moslékkoalíció fanyalog. Keresztbe tesz. Álhírekkel bizonytalanítja el az embereket. Hazudnak. Idióta kiáltványokat fogalmaznak meg, mint például Gyurcsány, a bukott miniszterelnök alakulata, a Demokratikus Koalíció arról, hogy csak azokat a vakcinákat lehet használni hazánkban, amelyeket az Európai Gyógyszerügynökség engedélyezett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. február 01. 10:55
rongyemberezni, - onnan, ahol te vagy...., hát furcsa.
olajfa1
2021. február 01. 09:57
De te hazudsz legjobban Gyurcsány-Dobreb páros után.
Gullwing
2021. február 01. 09:34
Rongyemberek: a csúcstól az alapig bezárológ mind.
zenitaph
2021. február 01. 08:45
Dippold publicisztikái tulajdonképpen mindig 1 hét fideszes sajtóközleményeinek esszenciáját adják. Egy pillanatra nem tud kiszakadni a fideszes mainstream mantrázásából, csak még azt is lebebutítja, hogy minden drukker megértse és bőszen bólogasson. mindegy, ennyi is elég manapság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!