Pubi! Ami ellen most ágálsz, azt Te magad hoztad létre

2021. február 02. 11:50

A kuszaszemű jegybankelnök, az újszülöttek fenekének jó ismerője elfelejtette, hogy a csődöt jelentő „unortodox gazdaságpolitikának” a kitalálója ő maga volt.

2021. február 02. 11:50
Juszt László
Juszt László
Facebook

„KEZDŐDIK!… APA! KEZDŐDIK!

Az »unortodox« gazdaságpolitika atyja rájött, hogy valami nem stimmel?

Matolcsy a következőket mondta pár éve: »a globális válság és annak kezelése során sikerült olyan megoldásokat találni, amelyek alapján elmondható, hogy van magyar út, az unortodox gazdaságpolitika«.

Arról nem szólt, hogy ez a katasztrófába vezet.

Ezt viszont tegnap mondta:

»Magyarország ma nem rendelkezik egységes és világos jövőképpel. Ausztria utókérésnek szükségességét a politikai vezetők nem fogadják el, bár földrajzilag és történelmileg is kézenfekvő cél volna ez. Miután az állami beruházások révén célozzuk meg a gazdaság újraindítását, sőt a felzárkózást is, ezért ez felmérhetetlen rejtett veszteség.«

Szóval, KEZDŐDIK!… APA! KEZDŐDIK!

Csak azt nem értem, hogy a kuszaszemű jegybankelnök, az újszülöttek fenekének jó ismerője elfelejtette, hogy ennek a csődöt jelentő »unortodox gazdaságpolitikának« a kitalálója ő maga volt. Én igazán nem vagyok »Orbán feltétlen híve«, de a gazdaságban - ahhoz sem ért! - képtelen lett volna egyedül kitalálni mindezt!

Pubi! Két hónapja még arról regéltél, hogy 7 %-os növekedés lesz, s ilyen sikeres gazdaságpolitikával egy ország sem rendelkezik Európában. Akkor most mi van?

Pubi! Csak sajnos az a baj, hogy még így sem fogják számon kérni rajtad, hogy hogyan osztogattad a milliárdokat a rokonoknak, csókosoknak.

Pubi! Ami ellen most ágálsz, azt Te magad hoztad létre. Akár tetszik, akár nem…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. február 06. 11:04
faagyú drótszemüveges pubi juszt-is!
Libakergető
2021. február 04. 13:20
Megszólalt az elítélt bűnöző! A ragyás zsírfejű k. anyját!
Kiscsillag
2021. február 03. 11:59
Bukott, hájas bohóc.
SzaZo
2021. február 03. 10:19
Te mocskos zsírzsidó! Inkább nyelt volna le az a bolsevik szájbabaszott anyád, minthogy a világra szarjon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!