Orbán Viktor rendszere látványosan megbukott

2021. február 20. 18:38

A szegényellenes politikának köszönhetően, mára generációk szegényedtek el.

2021. február 20. 18:38
Donáth Anna
Facebook

„Orbán Viktor rendszere látványosan megbukott: nem gazdagította a magyarokat, nem csökkentette a vagyoni és társadalmi különbségeket. Nem volt rá képes, mert embertelenségre és igazságtalanságra épült, hiába hazudja magáról, hogy felszámolja az egyenlőtlenséget.

A szegényellenes politikának köszönhetően, mára generációk szegényedtek el. Hiába kaptunk EU-csatlakozásunk óta napi több milliárd forint EU-s pénzt, ezek nem csökkentették az emberek közötti kegyetlen különbségeket, hanem növelték.

Egyértelmű, hogy igazi felzárkóztatás csak egy igazságos és emberséges jogállamban érhető el. A mi feladatunk, hogy a kormány leváltása után egy ilyen országot, egy emberséges és igazságos Magyarországot építsünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Edvind Johnsson3.0
2021. február 21. 22:13
A kis leszbika nem hallott még a kapitalizmusról.
Sulammit
2021. február 21. 21:40
Te Orbánnal kelsz, Orbánnal fekszel. Minden gondolatod, minden bejegyzésed Orbánról szól. Nem kellene ennyire dörgölőznöd hozzá. Van már felesége.
egripeti77
2021. február 21. 20:27
Anna! Nálad Orbán rendszere hetente megbukik. Találj már ki valami eredetit is!
Csubszi
2021. február 21. 19:44
Csak az eszed szegényedett el- még jobban Annabanya!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!