Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Nyílt ülésen is megvitathatjuk Szarka Gábor ügyét

2021. február 08. 08:47

Továbbra is meggyőződésem, hogy dr. Szarka Gábor úr érdemtelenné vált a korábban neki adományozott kitüntetésünkre.

2021. február 08. 08:47
Pikó András
Facebook

„Tisztelt Színház- és Filmművészetért Alapítvány Kuratórium! Hozzám és a képviselő-testület tagjainak írt levelüket köszönettel vettem. Álláspontomat továbbra is fenntartom, nyilvánosságra hozott érveim alapján továbbra is meggyőződésem, hogy dr. Szarka Gábor úr érdemtelenné vált a korábban neki adományozott kitüntetésünkre. A kitüntetés visszavonását a polgármester kezdeményezheti és a képviselő-testület dönt róla zárt ülésen.

Amennyiben dr. Szarka Gábor ezt kéri, természetesen nyílt ülésen is megvitathatjuk a kérdést, magam ezt kifejezetten kívánatosnak tartanám, hiszen így meghívhatnám a Kuratórium képviselőjét, így Önök már egy nyilvános ülésen érvelhetnének és fejthetnék ki álláspontjukat a képviselőtestület előtt. Magam is ott szeretném véleményemet a levelükben kifejtett álláspontjukkal kapcsolatban kifejteni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. február 09. 05:20
"Szarka Gábor kancellár elmondta: hosszas keresés után akadtak rá a Nagyszeben utcai épületre, amelyet a bérbeadó tulajdonos néhány hét alatt felújított." https://mandiner.hu/cikk/20210205_ime_az_szfe_uj_kollegiuma Már csak ezért a lakhatatlan fosért is megérdemli Szarka azt a büntetést, hogy neki is ott kelljen élnie.
Flagellator1974
2021. február 08. 21:46
"Kitüntetésünkre".
Krupp Skya
2021. február 08. 20:05
Pikó bácsi, ha téged így hívnának mint a Szarka Gábort neked nem is kellene használni a kicsinyítőképzőt, de tényleg nem mondanám ha nem így lenne.
tevevanegypupu
2021. február 08. 18:42
Ezzel a fejjel és szöveggel inkább rejtegetni kellene..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!