Mi okozza a heteroszexualitást?

2021. február 14. 17:10

A tömör válasz így szól: semmi.

2021. február 14. 17:10
Bencsik András
Bencsik András
Demokrata

„A cím nem a saját találmányom. Az index.hu adta egy cikknek, ami a férfi- és nőirodalomról elmélkedett. A mű ezekre a kérdésekre kereste a választ: »Létezik-e női irodalom? Létezik-e férfiirodalom? Igaz-e, hogy a női irodalom témája partikuláris, míg a férfiirodalom univerzális jellegű? Lehet-e partikuláris az, ami az emberiség felének az élete? Feladata-e a kortárs íróknak, legyenek nők vagy férfiak, hogy az olyan nőalakok jelenlétét bővítsék, amelyek túlmutatnak a prostituált vagy az ostoba háziasszony szerepkörén? Viccesek-e a női írók? Miért ne lehetne férfiirodalom, férfitematika, ha van női?«

És így tovább. A cikk címében feltett kérdésre azonban nem tudtak válaszolni. Próbáljunk meg segíteni nekik. Tehát mi okozza a heteroszexualitást? A tömör válasz így szól: semmi. Ezt nem kell »okozni«, mert ez a normális.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. február 15. 07:02
Elolvastam a Bencsik által linkelt indexes cikket, és továbbra is fenntartom, amit írtam Bencsikről: Ez ennyire HÜLYE???? Hivatkozik egy cikkre, amiben a női írókról van szó, erre ezzel folytatja: " Tehát mi okozza a heteroszexualitást? A tömör válasz így szól: semmi." Komolyan mondom, ennek a fasznak a fejében egy agyrágó bogár éhen halna. Bencsik elvtárs elég gyakran bizonyítja be, hogy lehet agy nélkül élni. Nem is értem, miért nem fotoszintetizál. Ekkora idióta világbarmát nem sűrűn láttam, legfeljebb kocsmában tudok elképzelni ilyen fogalmatlanokat, ja meg Földi Lászlót, aki abból, hogy a magyar múltat meghatározza a parasztcsalád, azt a következtetést vonja le, hogy le kell kapcsolni a zinternetet. Meg a vízbű kivonja a zoxigént, teccik értenyi???
zakar zoltán béla
2021. február 14. 20:15
A klíma ?
holder
2021. február 14. 19:32
Szájer József hívő keresztény, alaptörvényalkotó, családos politikusként ment ki, és vérző kezű, ereszen lógó narkós b.zit csináltak belőle. Ezt tudja Brüsszel. Ők akarnak minket jogállamiságról kioktatni, miközben nálunk látnak a magyar ember ereszen lógó meztelen embereket? Nem látnak. Látnak narkós melegorgiákat? Nem látnak. Ilyen csak Brüsszelben van!
annamanna
2021. február 14. 18:31
Ez ennyire HÜLYE???? Hivatkozik egy cikkre, amiben a női írókról van szó, erre ezzel folytatja: " Tehát mi okozza a heteroszexualitást? A tömör válasz így szól: semmi." Komolyan mondom, ennek a fasznak a fejében egy agyrágó bogár éhen halna. Bencsik elvtárs elég gyakran bizonyítja be, hogy lehet agy nélkül élni. Nem is értem, miért nem fotoszintetizál. Ekkora idióta világbarmát nem sűrűn láttam, legfeljebb kocsmában tudok elképzelni ilyen fogalmatlanokat, ja meg Földi Lászlót, aki abból, hogy a magyar múltat meghatározza a parasztcsalád, azt a következtetést vonja le, hogy le kell kapcsolni a zinternetet. Meg a vízbű kivonja a zoxigént, teccik értenyi???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!