Kunyerál a főpolgármester

2021. február 14. 14:38

Karácsony azt kéri a vállalkozásoktól, hogy ne éljenek az iparűzési adó kedvezménnyel, hanem fizessék be neki az összeget!

2021. február 14. 14:38
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Elképesztő pofátlanság Karácsony részéről! Karácsony most olyan levéllel fordul a budapesti vállalkozásokhoz, hogy ne éljenek a Kormány által bevezetett iparűzési adó kedvezménnyel, hanem önként és dalolva fizessék be neki a kedvezmény összegét. Azt üzeni, hogy jobb helyen van nála a budapestiek pénze, mint a budapestieknél. Kétségtelen, hogy nagy szüksége van a pénzre, mert szédületes ütemben és pofátlanul költi.

Aki azt akarja, hogy továbbra is jusson Karácsony és Gyurcsány haverjainak, a Kormányt gyalázó, síró plakátokra, az 5 milliárd forinttal drágább Lánchídra, az 55 tanácsadóra, a Soros-féle álcivileknek, gagyi ivókutakra, biciklisávokra, rovar hotelre és Facebook propagandára az fizessen a kunyeráló főpolgármesternek, aki meg a vállalkozását szeretné építeni, munkát és kenyeret adni az embereknek az ne tegye! SOHA TÖBBÉ BALOLDAL!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2021. február 14. 22:01
Karigeri repülő cirkusza miután hetekig azt trombitálta, hogy a kormány elvette a pénzét, most jött rá, hogy az a pénz valójában a vállalkozásoknál maradt, rájuk is szállt a kis tarháló..
makapaka2
2021. február 14. 19:16
Aki Kamu Gerinek fizet, az megérdemli.
tölgy
2021. február 14. 18:57
Most még "csak" kunyerálnak a butapestiektől, de mi lesz, ha hatalomra kerülnek? Akkor követelnek! És... és ismét kifosztanak bennünket.
Magnólia
2021. február 14. 17:44
Eddig is erre a számlaszámra kellett befizetni az ipa-t. Mi a változás. Bár nem emlékszem, hogy az adó megfizetése csak úgy ukk-mukk megy. Hallottam talán valahol, hogy kellenek a támogató vállalkozások névsora, így meg már meg is van. Támogató jelszó: Add nekem az adódat. Vagy valami fekete pákó féle dalszöveg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!