Joga van-e egy nőnek szabadon dönteni?

2021. február 19. 07:17

Mivel még mindig a közbeszéd tárgya ez a Marilyn Manson-ügy, úgy döntöttem, kicsit utánaolvasok a témának.

2021. február 19. 07:17
Pozsonyi Ádám
Origo.hu/888

„Nem szeretem a fickót, de a jelenség roppant érdekfeszítő. Idézek pár címet: »Marilyn Manson volt felesége is megszólalt az abuzálási ügyben«. »Ijesztő, hogy viselkedett Marilyn Manson a párjaival: fokozódik a botrány a zenész körül«. »Már az FBI is nyomoz Marilyn Manson zaklatási ügyében!« »Marilyn Mansont élete végéig börtönbe záratná a Trónok harca színésznője«.

Mint tudjuk, a sztori úgy kezdődött, hogy egy 33 éves színésznő egy Instagram-bejegyzésben vádolta meg Mansont azzal, hogy »szörnyűséges bántalmazásokat« kellett tőle elszenvednie. Majd további három nő is az Instagramon vádolta meg a sztárt, hogy az elmúlt tíz évben érzelmileg és fizikailag bántalmazta őket.

Érdekes, ezek szerint az Instagram egy hatóság, és akinek baja van, az nem a rendőrséghez fordul, és nem feljelentést tesz, hanem kiposztolja az Instára vagy a Facebookra.

És működik!

Manson lemezcége, a Loma Vista Recordings közleményben jelentette be, hogy a Wood és a többi nő által megfogalmazott »zavarba ejtő gyanúsítások« alapján a cég, amellyel 25 évig dolgozott, azonnali hatállyal beszünteti Manson új albumának promócióját, és többé nem dolgozik együtt az énekessel.

Számomra nem világos, hogy ha igazak a vádak, akkor miért csak most lépett?

Ha meg nem igazak, akkor miért tette?

Ha ez a Manson tényleg ilyen szörnyű ember, akkor a menedzsere ezt tudta róla, de nem érdekelte őt, amíg másokat sem érdekelt.

Nem semmi ez a mai liberális korszellem. Elérték, hogy sajnáljam ezt az embert.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bölcsbagoly
2021. február 19. 11:33
Ugyan biza mi baja lesz egy nő melleinek, stb. attól hogy látják? Pláne ha ő maga teszi közszemlére őket? Miből gondolja egy nő, hogy egy férfi akinek száz s ezer női rajongója van pont őt fogja kiválasztani s holtomiglan imádni?
Rugán
2021. február 19. 11:12
Mikor megesik akkor is jól esik, x év után jól esik, hogy nem esett jól! Bravó! Fiúk ne bízzátok el magatokat, mert ha az esemény után azt duruzsolják a fületekbe, hogy szenzációs volt, minden jog fenntartva, hogy x év után mégsem volt jó, sőt erőszak volt
Leakis
2021. február 19. 10:45
Manson rettenetes figura, de az ártatlanság vélelméhez neki is joga van. Úgy tűnik azonban, hogy az 50-es évekhez hasonlóan bemondásra ítélnek el valakit tárgyalás, ügyvéd stb nélkül. Rettenetes! Mintha egy nő nem lehetne bűnöző, lefizetett stb.
yanoo
2021. február 19. 10:40
Mert ugye, van az a magyar közmondás, hogy ahjjaj, pöcse van a mennyasszonynak. Fletó uralkodására mondhatja a libsevik, ami mára már szinte norma lett haladó körökben, hogy éljen! Pöcse van a mennyasszonynak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!