Hivatalosan is megalakult a KDNP Nőtagozata

2021. február 12. 17:00

A nőtagozat elnökévé Juhász Hajnalkát, a KDNP alelnökét választották meg.

2021. február 12. 17:00
KDNP
MTI-OS

„Hosszas előkészítés után, a mai napon hivatalosan is megalakult a KDNP Nőtagozata. A járványhelyzetre való tekintettel online megrendezett eseményre az ország különböző pontjairól kapcsolódtak be hölgyek, akik elkötelezetten hisznek a kereszténydemokrata értékekben, tenni szeretnének hazájukért és hallatni hangjukat számukra fontos kérdésekben. A nőtagozat létrehozásának célja, hogy a kereszténydemokrata női hang hangsúlyosabban jelenjen meg a közéletben, olyan hölgyek által, akik hisznek az összefogás, a közösség erejében.

A 21. század globalizálódó kihívásaival szemben kiemelten fontos a keresztény-konzervatív értékrend képviselete olyan nők által, akik felvállalják elkötelezettségüket és felkarolják a társadalom által fontosnak tartott kérdéseket, amelyek összhangban vannak a KDNP célkitűzéseivel. A KDNP Nőtagozata a női hang hangsúlyosabb megjelenésével gazdagítani fogja a magyar közéletet.A nőtagozat elnökévé Juhász Hajnalkát, a KDNP alelnökét választották meg. A nőtagozat megalakulását teljes támogatásáról biztosította Semjén Zsolt, a KDNP elnöke, és videóüzenet formájában külön köszöntötte Simicskó István frakcióvezető úr”.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bradanek
2021. február 13. 07:16
Miért csak a nők? Ez kirekesztés, hiszen van még 92 nemi identitás (gender). Velük mi lesz?
Armageddon
2021. február 13. 07:05
A női principíumban nincs helye a politizálásnak. A konyha, az más!
nyugalom
2021. február 12. 23:13
Gratulalunk!
manitowoc
2021. február 12. 19:51
"A nőtagozat elnökévé Juhász Hajnalkát, a KDNP alelnökét választották meg." A KDNP-nek 9 (kilenc!) alelnöke - ez világcsúcs! - van, köztük az egyetlen nő: Juhász Hajnalka. A KDNP parlamenti frakciója 17 képviselőből áll, köztük az egyetlen nő: Juhász Hajnalka. A KDNP-s miniszterek, államtitkárok száma 7, köztük... egyetlen nő SINCS.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!