Gyurcsányné továbbra is átvágja szavazóit

2021. február 23. 13:25

Közös európai minimálbérről beszél, miközben már Brüsszelből is cáfolták állításait.

2021. február 23. 13:25
Fidesz-Magyar Polgári Szövetség
MTI-OS

„Gyurcsányné továbbra is átvágja szavazóit, közös európai minimálbérről beszél, miközben már Brüsszelből is cáfolták állításait. A baloldal, amikor hatalmon volt, nem becsülte a dolgozókat. Több mint 200 ezer munkahelyet szüntettek meg és elvettek a munkavállalóktól egyhavi bért. Egyedül Gyurcsány és a baloldal csinált Magyarországon tömeges munkanélküliséget és gazdasági visszaesést. A Fidesz-KDNP a baloldaltól eltérően más utat választott: növekvő pályára állítottuk a gazdaságot, harmadára csökkent a munkanélküliség, és ezeket az eredményeket a járvány okozta válság ellenére is megőrizzük, ebben segít a gazdaság-újraindítási akcióterv”.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2021. február 24. 09:02
Dobrev Klára van. Nincs olyan, hogy Gyurcsányné. De fideszes debileket kétségkívül mozgósítani lehet ilyen hazudozással.
setzserek
2021. február 24. 04:49
Ezt az "igazmondást" Feritől tanulta vagy a nagypapitól? Aki tudja, válaszoljon!
CirmoS
2021. február 23. 16:23
Gyurcsány Klárifárinak nem is egyszer szóltak már Brüsszelből, hogy ökörségeket beszél a zeurópaiminimálbér kapcsán! Nem zavarja, néha tart egy kis szünetet, majd ugyanúgy nyomja tovább az idióta agyhalott szavazóinak! Akiken amúgy is csak jókat röhögnek a dk- val együtt! A nyuggerkommandójuk meg várja a zeurópai minimálnyugdíjat, mert a Klára majd eléri, hogy legyen..... Agyhalott barmok!
llnnhegyi
2021. február 23. 15:20
Hazudik a komenista maradvány ,politikai ribanc: Gyurcsány Ferencné/ Dobrev Klára !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!