Előbb kinevettek, aztán fenyegettek, majd rájöttek, hogy csak irigykednek

2021. február 07. 19:48

Mindez a baloldalra és nemzetközi szövetségeseikre igaz az orosz vakcinával kapcsolatban (is).

2021. február 07. 19:48
Menczer Tamás
Menczer Tamás
Facebook

„Előbb kinevettek, aztán fenyegettek, majd rájöttek, hogy csak irigykednek.

Mindez a baloldalra és nemzetközi szövetségeseikre igaz az orosz vakcinával kapcsolatban (is).

Miután a Nemzeti Népegészségügyi Központ engedélye is megvan, kezdődhet az oltás az orosz vakcinával.

Az Európai Unióban elsőként állapodtunk meg Oroszországgal, a Szputnyik vakcina 1 millió embernek lesz elég, az első 20 ezer embernek elegendő adag már meg is érkezett.

Jelenleg pedig szinte egész Európa Oroszországban áll, és várakozik egy nagyon-nagyon hosszú sorban.

Minden élet számít”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. február 08. 08:40
Mióta Merkel is Németországba hozta a "Szputnyik vakcinát" azóta az lett a legjobb azoknak akik addig megállás nélkül "SZAKMAILAG" fikázták... Ennyit az ellenzéki "szakértők" ALJAS SUNYI PROPAGANDÁIRÓL!
jánosbácsi
2021. február 07. 23:51
"Jelenleg pedig szinte egész Európa Oroszországban áll, és várakozik egy nagyon-nagyon hosszú sorban." Hazudsz te orbánjószág, csak abban az esetben kell nekik az orosz vakcina ha az európai gyógyszerügynökség engedélyezei a használatát.
states
2021. február 07. 23:18
Csak a szokásos komcsináci bukta lenne, ha most még nem csináltak volna tökéletesen hülyét is magukból, miután a nyugat is sorban áll Putyinnál a vakcináért, 24 óra alatt kellett átértékelni az orosz vakcinát. Azt a vakcinát, amivel féléven keresztül riogatták az országot.
Nehidd El
2021. február 07. 22:42
"Jelenleg pedig szinte egész Európa Oroszországban áll, és várakozik egy nagyon-nagyon hosszú sorban." Nem lepődnénk meg, ha az atomerőművekért is így állnának majd sorban, miután a szélre és napra alapított villamos hálózatuk összeomlott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!