Egy szivárványos rongydarab is lehet jelkép, de lobogó nem lesz belőle soha

2021. február 15. 08:08

Félreértés ne essék!

2021. február 15. 08:08
Rákay Philip
Facebook

„Elfogadom, hogy léteznek.

De pozitívan diszkriminálni valakit, kvóták alapján előnyben részesíteni, csak azért, mert mondjuk transznemű, s közben tolerálni azt az agresszív, mindent átszövő, tenyérbemászó kampányt, aminek valahogy mindig az a vége, hogy kvázi nekünk kellene szégyellni magunkat – valamiféle kollektív bűntudatot érezve miattuk –, hát ebből köszönöm, de nem kérek!

Ahogy nem kérek a folyamatos térítésből, az egyre hangosabb, az élet szinte minden területét eluraló agitálásból, agymosásból, a felvonulásokból, és abból sem, hogy egyfolytában azt akarják beadni nekünk, hogy ha valaki, mondjuk családapából nővé operáltatja magát, vagy épp 6 éves kisfiúként nemet akar váltani, az oly természetes és magától értetődően normális, mint a levegővétel. Nem, nem az.

Az emberiség története során még soha nem szült jót, amikor egy hangoskodó kisebbség minden áron rá akarta kényszeríteni az akaratát, a saját törvényeit, eltérő szokásait a többségre. S bár az LMBTQ-kisebbség mögött irdatlan kommunikációs gépezet, a multivállalatok képmutató jóemberkedése – és persze üzleti érdekei –, a nyílt társadalom globális hálózati filozófiája, és politikai érdekközösségek igen erős lobbija áll, a többségi társadalmak – egyelőre legalábbis – nem vevők eléggé az efféle »modernségre«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. február 15. 11:22
Sajnálom, hogy RP sem látja, hogy az "LMBTQxyz aktivisták" nem ezeknek az embereknek a képviselői! Ők a genderlobby és az identitásháború rohamosztaga! E kisebbségek az áldozataik! Ők a pajzs, a bokszzsák, őket maguk elé tartva nyomulnak társadalom- és identitásromboló céljaik, köztük a gyerekek szabad megrontása, átműtése irányába!
széki lassú
2021. február 15. 10:37
Majd akkor úgy lesz, hogy a szivárványos hímnemű egyedtől leszedik az örökítő anyagot, majd behelyezik a nőnemű egyedbe, aki undorodva befogadja, majd kilenc hónap múlva létrejön az élet csodája? Az életet létrehozó hímnemű és nőnemű egyed nem is találkozik egymással, és ha a megtermékenyítési folyamat hagyományos formájára gondolnak, undor fogja el őket. Lehet folytatni egészen a sárga földig.
Menhetten
2021. február 15. 09:51
Rákay Kálmán, mert a Philip ez egy genderbuzi név, aki aprópénzért keccsöl a budai várban. Kell egy látens homo vonóval az emberbe, hogy Philipként hivassa magát. Nem olyan durva, mint a Terry, de azért elég langyi. Zselé philippnek hívták anno a zenészek, akik csicskáztatták. Ezek a modern kori dzsentrik szarrá lopják alólunk az országot és közben a szemünkbe röhögnek. De ha a valóságot firtatod még ezek vannak felháborodva... Nem kellene nagymagyarkodni ilyen névvel.
Armageddon
2021. február 15. 09:32
Mikor Kakálmán heti szófosása. TLDR!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!