Rémisztő, sokkoló, szívszorító, de sajnos ez a valóság

2021. február 27. 15:34

Ha tömegesen mondanak fel az orvosok, összeomlik az egészségügy. Ez pedig Orbán Viktor és Kásler Miklós személyes felelőssége lesz.

2021. február 27. 15:34
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Néhány napja osztottak meg egy videót arról az élet-halál harcról, amiben a dunaszerdahelyi kórház orvosai, ápolói és betegei küzdenek a Coviddal. Rémisztő, sokkoló, szívszorító, de sajnos ez a valóság. Magyarországon is itt van a harmadik hullám, és nem sok jóval kecsegtet. Olvasom a híreket, beszélgetek orvosokkal, szakemberekkel és sajnos nem tudok megnyugodni.

A magyar egészségügyi dolgozók lassan egy éve nem pihennek. Végtelenül elfáradtak, túlterheltek, egyik túlórából esnek a másikba, de kitartanak. Minden nap egyre nehezebb, de sajnos most még azzal is küzdenek, hogy mi lesz az egészségügyi átalakítás miatti új szerződésükkel.

Végtelenül tisztességtelen, megalázó, hogy a kormány a járvány harmadik hullámában ilyen méltatlan helyzetbe hozta az egészségügyi dolgozókat. Eddig csak hitegették, bizonytalanságban tartották őket, most pedig bedobták közéjük a gyeplőt. Ha most a tisztességes megállapodások hiánya miatt tömegesen mondanak fel az orvosok, összeomlik az egészségügy. Ez pedig Orbán Viktor és Kásler Miklós személyes felelőssége lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bkstmsd
2021. március 01. 14:04
Ceterum censeo : Addig többé ne szólj, ne írj, amíg abban a házban laksz!
Ernie Pantuso
2021. március 01. 09:41
Jobbos szavazó vagyok, de mondjuk szopjon le a Fidesz-KDNP, hogy ezek a hazaárulók nincsenek elszámoltatva, nincsenek még börtönben!
Kormánypárti1
2021. február 28. 22:38
:DDD Olyan megalázó helyzetbe hozta az orvosokat a kormány, hogy sokunk szeretne olyan megalázott lenni. Kedves orvos ismerősöm, amikor megkapta az sms-t hogy utalták az 1900 000ft havi fizetését, úgy meg volt alázva, hogy el se akarta hinni! :) Nem baj, gondolom egy esetleges kormányváltás után ezt is biztos elveszik feridék, ahogy a nyugdíjasok 13. havi nyugdíját is.
akiaki
2021. február 28. 21:06
azon gondolkodom, hogy a kúrva életbe jön össze két ilyen mocsok mint ez és a férje, a világon nincs ilyen csak észak kóreában
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!