Dobrev Klára jobb, ha a kommunizmus áldozatainak emléknapján mélyen hallgat

2021. február 25. 12:14

Apró Antal Nagy Imre és társai kivégzéséről ezt mondta: „A nép jogos elégtétele… az ellenforradalom méltó megbosszulása”.

2021. február 25. 12:14
Hollik István
Facebook

„Dobrev Klára jobb ha a kommunizmus áldozatainak emléknapján mélyen hallgat.

Az ő nagyapja, Apró Antal Nagy Imre és társai kivégzéséről ezt mondta:A »nép jogos elégtétele… az ellenforradalom méltó megbosszulása«.Tehát az a Dobrev Klára beszél most megemlékezésről, akinek a felmenői nem csak kiszolgálói, de működtetői és haszonélvezői voltak a kommunista elnyomásnak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tacsi90
2021. február 25. 21:52
nade pista...hát tele vagytok ti is volt MSZMP-s káderekkel...meg nyilas unokákkal. Ti se lehettek nagyon büszkék a múltatokra...attól, hogy van a kirakatban néhány 56-os meg bebörtönzött, még bőven csendben kellene nektek is maradnotok! az ügynök aktákat miért nem hozzátok nyilvánosságra?
yndi
2021. február 25. 18:59
Dobrevnek tilos elítélnie azokat a bűnöket, amikben a nagyapja résztvett? Ez a Hollik nemcsak egy senki, de egy ritka ostoba senki. Az ő logikája szerint Pokorni jobban tenné, ha a nyilasokról hallgatna mélyen, Varga Judit pedig a Kádár-rendszerről.
u.cserkész
2021. február 25. 15:41
Ha van, akit egy gerinces, de lökött kommunistának tartok, az Thürmer Gyula. Ezek, a Gyurcsány bandája, takonygerincű rohadt kufárok. Eladnák az anyjukat is, most éppen sajnálják a kommunisták áldozatait, de nem sajnálták a szögesdróttal összekötözött kezű, arccal lefelé eltemetett Nagy Imrét, pedig egy bandában voltak. És szólhattak volna, amikor már lehetett, hogy elvtársak talán el kellene temetni, rendesen. Elvtelen rohadék társaság.
bolá
2021. február 25. 14:56
Szerintem a kommunizmus haszonélvezőinek napját tartja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!