Banánmatek

2021. február 13. 07:57

Szinte hihetetlen, mik történnek a Gyurcsány-klán first ladyjével! Egy idős asszonnyal találkozik a piacon, aki nem tud többféle déligyümölcsöt venni.

2021. február 13. 07:57
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Szinte hihetetlen, mik történnek a Gyurcsány-klán first ladyjével! Egy idős asszonnyal találkozik a piacon, aki nem tud többféle déligyümölcsöt venni. És a papayát valamint a mangót még nem is említette.

Persze nem volt mindig így: emlékszem a nyolcvanas évekre, amikor véres kezű rokonai uralták ezt az országot. Akkor nem volt ilyen gond. Ugyanis nem volt se banán, se mandarin, kivéve karácsony táján, akkor is jobbára csak a pult alól.

De jöjjünk közelebb a történelemben. Egyheti átlag nyugdíjból, a mai »középárfolyamon« nagyjából 30 kiló banánt és ugyanennyi mandarint tudna vásárolni egy szépkorú. Nos, e tengernyi déligyümölcs négyszeresét vette el tőlük a Gyurcsány-bagázs, amikor elvették a 13. havi nyugdíjat, amit éppen most vezet vissza az Orbán-kormány – az első részlet tegnap érkezett. Különös dolog ez a banánmatek.”

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2021. február 14. 00:19
Nincs ebben semmi meglepő. Ha kell, Gyurcsány elveszett gyereket talál az ajtaja előtt, ha Karafiáth elvtársnő a kapcsolaton belüli erőszakról akar írni akkor mit tesz isten előtte alázza a kopasz, kigyúrt (csak átéteéesen éreztetve biztosan jobboldali) macsó a barátnőjét az étteremben, ha éppen emberarcú migránsokra van szükség, akkor a lincseléstől rettegő gyerekek lépét vetítik a retinánkra a jól felkészült balosok. Mondjuk a legtöbb balos viszonya annyira problémás a valósággal, hogy képtelenek olyan történetet kitalálni, ahol nem lógna ki a méteres véreres lóláb, de ezek már csak ilyenek. Mivel egymásnak elhiszik a hazugságaikat, azt gondolhatják hogy mindenki annyira hülye mint ők.
Szerencsi Veronika
2021. február 13. 23:06
Ez a bolgár tehén egy nagyon tehetséges színésznő. Úgy veszi szenvedőre a figurát, hogy közben nem is halljuk a zsebében csörgő milliárdokat. Nem látjuk a milliós igazgyöngyöt a nyakában - aminek árából az általa kiszemelt, csóró nyugger egy hónapig ehetne. Nem látjuk, mert majdnem könnyehullásáig szenveleg - és azt bizony látni kell. Egy dolgot azért ide írok őnagyságának. 1957-58-59! amikor a drága nagypapa már banánt, narancsot zabált a párt különboltjából - a börtönökben 300-nál több embert akasztottak fel, és 20 ezren ették a Markó kenyerét! Hallgatták a kádárista dörgedelmeket. Marosán (PÉk Gyurka) szavait: "nem a zsömle kicsi, a pofátok nagy". Tudja kedves nagysád, hagyjon már fel a magyarok elsiratásával. Viszont nagy öröm lenne - ha eltünne - mondjuk dobrevi őshazájába.
Európai téridő
2021. február 13. 19:28
Mert az állampárti internáci hülyeelvtársvilágban korlátlanul lehetett venni ilyesmit, ugye?
szarcsi1
2021. február 13. 17:38
Bírom Galsait. Hülyét csinál moslékellenzékből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!