Az ellenzéki kulinária kvintesszenciája

2021. február 25. 12:02

A Jobbik elnöke néhány éve már kikérte magának, hogy egy „bizonyos kiválasztott nép” a miskolci Dolce Vita luxusétteremből viteti a kóser kaját a börtönbe.

2021. február 25. 12:02
Patkó Endre
Kontra

„Az ellenzéket túl későn kapta el az úgynevezett gasztroforradalom szele, mi meg ihatjuk a levét. Jakab Péter teszkós parizert, Technokolt Piros Aranyat és kiflit villantott a minap, aminek hatására felrobbantak az internetek. Így már nem is csodálkozunk azon, hogy a Jobbik elnöke néhány éve már kikérte magának, hogy egy »bizonyos kiválasztott nép« a miskolci Dolce Vita luxusétteremből viteti a kóser kaját a börtönbe.

Egyébként abszolút nincs gond a parizeres kiflivel még akkor se, ha az illető többmillió forintot keres havonta, hiszen miért is ne kívánhatna meg bárki valami egyszerűt a paprika nélküli paprikás krumpli után! A legviccesebb módon természetesen a korábban a Jobbik ellen fejvesztve tiltakozó és tüntető Szabó Tímea állt ki (!!) Jakabért, aki a parizer mellett teljeskiőrlésű kiflivel illusztrálta, hogy a baloldal immáron nem kaviár baloldal.”

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tidal_wave
2021. február 25. 21:00
"...a Jobbik elnöke néhány éve már kikérte magának, hogy egy bizonyos kiválasztott nép" a miskolci Dolce Vita luxusétteremből viteti a kóser kaját a börtönbe..." Na, ezekre kell naponta emlkeztetni mindekit, főleg akkor, mikor Jakabék a budapesti gettónál koszorúznak...
furunkulus13
2021. február 25. 12:48
Jakab egy kitünő férfiú, ne feledjük a kisnyilasokból lettek Rákosi elvtárs legszolidabb káderei!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!