Aki teheti menekül az SZFE-ről

2021. február 23. 09:51

Egyenes gerinccel és bátorsággal lehet szembefordulni a hatalmi arroganciával.

2021. február 23. 09:51
Janisch Attila
Facebook

„Miközben a politikai erőszakkal antidemokratikusan ledózerolt Színház- és Filmművészeti Egyetem helyén gründolt, magánalapítványi formában, de közpénzen működtetett SZFA (Színház- és Filmművészetért Alapítvány) első számú vezetője, Vidnyánszky Attila valótlan tényállítésokkal teli nyilatkozatokkal próbálja szépíteni a helyzetet (KarcFM interjú és Magyar Nemzet interjü), aközben a valóság az, hogy aki teheti – mert nincs futó osztálya vagy mert az osztályok épp a végzés előtt vannak – menekül ebből a régi SZFE-re (a futó osztályaik miatt maradni kényszerülő tanárokon és hallgatóikon kívül) semmiben sem emlékeztető intézményből.

Az SZFE koncepciózus lerombolásának története az utóbbi évek egyik legszomorúbb története, ami ugyanakkor a legfelelmelőbb is, hiszen azt is megmutatja, hogy következetességgel, kitartással, egyenes gerinccel és bátorsággal lehet szembefordulni az egyre elszabadultabb hatalmi arroganciával és erőszakkal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bpe
2021. február 23. 23:43
és e menekülőket még az se tántorítja el, h 1200 diák jön szembe.. naja, ideológia über állás.
Orange79
2021. február 23. 14:41
Irany az epitoipar Atesz, ott szukseg van a dolgos kezekre! Vegre valami ertelmes dolgot is csinalnatok az eletben.
az ember
2021. február 23. 14:33
Patkánynyüszítés.
JoOnny
2021. február 23. 13:52
X
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!