A mese

2021. február 01. 08:58

Varga Judit új szintre emelte a jónépet irritáló, látványos gazdagodást követő menetrendszerű magyarázkodást.

2021. február 01. 08:58
Batka Zoltán
Népszava

Ő a Fidesz 2.0, a táskahordásban megizmosodott fideszes kurázsi papákhoz képest nemzetközi szinten jártas, több nyelven beszélő, áramvonalas fiatal technokrata, akinek cinizmusa a cégvilág karrieristáinak a szorgalmával, katonás fegyelmével továbbá skizofréniájával párosul. Ő a multicéges álombeosztott, aki legyen szó taposóaknát gyártó nagyvállalatról, vagy gyereket betegre hizlaló üdítőital multiról, mindenkor betűpontosan mondja fel a marketingszöveget. Az pedig sem őt, sem a cégét nem érdekli, hogy hazafele menet a céges kocsiban Bob Marley-re lazít, odahaza pedig szigorúan csak frissen facsart gyümölcslevet tesz a gyerekei elé. Momentán egy szélsőjobboldali politikai erő kirakatarca.

Macsó gazdái vele adják el a mesét, hogy a templom-szülőszoba-konyha szentháromság és a női emancipáció mennyire összepasszol, a keresztényfundamentalizmus hű de cool, levegőtlen nyomorúsága pedig maga a szabadság.Varga eminensként tovább szövi a mesét.  Már, ha annak lehet nevezni, hogy egy háromgyerekes családanya harcolt a tranzitzónák fennmaradásáért, ahol a magyar hatóságok százával nyomorgattak menekült gyerekeket és a szüleiket a senki földjére vetett, szögesdróttal körbevett levegőtlen műanyagkonténereiben.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2021. február 01. 23:08
Varga Judit jövedelme havi 2,3 millió forint, férje, Magyar Péter a Diákhitel Központ vezérigazgatójaként 3,9 millió forintot keres, ezenkívül Magyar V. kerületi ingatlanának kiadásából évi 7,4 millió forint további bevételre tettek szert." (Telex.hu) Minden fillért kivesznek a kasszából. 2010 előtt ez lehetetlen volt és reményeim szerint 2022 után is tilos lesz. Szégyellje magát a vezérrel együtt, hogy egy ilyen gátlástalan, gerinctelen , hataloméhes az országunk igazságminisztere.
Bokros Birka
2021. február 01. 18:06
Valahogy a MASZOP Benő CSOK-ja nem zavarja a kedves elvtársat? Na ezért értek Ti ott Fa-"Batkát" a népfaszánál! http://mindenszo.hu/oszt-mibu-.. Az anyját neki, zárjuk rögtön börtönbe a proli mágnást! :D
B_kanya
2021. február 01. 15:52
Aszondja batka manó, hogy "jónép"... Na, ennek errefelé erős derogatív színezete van - nem olyan durva, mint a proli/csőcselék, de azért van, akinek kinyílik a bicskája tőle. Hogy van ez másfelé?
1000bocs
2021. február 01. 15:36
Amikor egy hülyebalos elhányja magát, kiderül mi is rejtőzik benne. Ebben a senkiháziban maró, savas gyűlölködés van. Nem túl meglepő, ilyen az alap balos tipus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!