A magyar kormány a beruházások támogatása mellett tette le a voksát

2021. február 01. 16:56

Jár a köszönet minden olyan vállalatnak, amely Magyarországba helyezi a bizalmát.

2021. február 01. 16:56
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Az ENSZ gazdasági szervezete statisztikát közölt az elmúlt napokban: amíg 2020-ban globálisan 42 százalékkal estek vissza a közvetlen külföldi beruházások, addig Magyarország 140 százalékos növekedést tudott felmutatni ezen a területen.

Ebből három dolog következik:

Ez visszaigazolja annak a gazdaságstratégiai döntésnek a helyességét, hogy a magyar kormány a beruházások támogatása mellett tette le a voksát.

A beruházások támogatásával még a világjárvány legnehezebb hónapjaiban is tömegesen tudtuk megmenteni a magyarországi munkahelyeket.

Amíg a világ más pontjain a vállalatok bezártak és leépítettek, addig nekünk sikerült magunkhoz csábítani ezeket a kapacitásokat, így fejlesztések és új munkahelyek létesülnek országszerte.

Jár a köszönet minden olyan vállalatnak, amely Magyarországba, a magyar emberekbe helyezi a bizalmát, és jár a köszönet a magyar munkavállalóknak, akik nap mint nap bizonyítanak, még a legnehezebb időkben is”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Areményhal
2021. február 02. 09:28
Ha buktok 22-ben, minden Gyurcsányék érdeme lesz.
tacsi90
2021. február 01. 20:30
láthattuk Lavrov reakciójából a napokban, hogy mennyire tisztel minket a világ:))) bohócok vagytok.
olajfa1
2021. február 01. 18:27
A válságok idején mindig új technikák és technológiák jönnek. Azok a vállalatok és országok lesznek a nyertesek akik ezt az új technikát és technológiákat nagy mennyiségben tudják alkalmazni. Úgy látom hogy ez most teljes mellszélességgel megindult Magyarországon. Reméljük a legjobbakat, és készüljünk fel a legnagyobb kihívásokra is! Sok sikert miniszter úr!
nemecsekerno_007
2021. február 01. 17:55
Ez nagyon jó, nagyon szép eredmény. Most a magyar kkv szektort kéne segíteni, még jobban. Minden országban az adja a gazdaság gerincét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!