A kormány a jövőben is megvédi Magyarország és Európa határait

2021. február 25. 16:50

Hazánk mindent megtesz, hogy megakadályozza nemzetközi migránsfolyosók kialakulását.

2021. február 25. 16:50
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Az Európai Unió Bíróságának görög főtanácsnoka mai indítványában azt javasolja, hogy a Bíróság részben adjon helyt az Európai Bizottság keresetének, amelyet a Stop Soros-törvénycsomag egyes elemeivel kapcsolatban indított.

Ismét egy újabb példa arra, hogyan működik a nyugati gondolatbuborék. Egyértelműen látszik, hogy lehet a magyar kormány bármennyire együttműködő, a brüsszeli elitnek ismét könnyebb ideológiai lustaságból a jól megszokott mantrák és varázsszavak mögé bújva eljárásokat indítani Magyarországgal szemben. 

A Bizottság és a főtanácsnok sajnálatos módon egyetértenek abban, hogy teljesen elfogadható az illegális migráció támogatása, elősegítése és szervezése. Ezzel szemben a magyar Büntető Törvénykönyv bűncselekménynek minősíti ezeket a tevékenységeket. 

A magyar kormány álláspontja szerint a Bizottság félreérti a büntetendő cselekmény tényállását és alkalmazási körét, másrészt a brüsszeli testület semmilyen bizonyítékkal nem tudta alátámasztani érvelését.

A Kormány a jövőben is megvédi Magyarország és Európa határait és mindent megtesz, hogy megakadályozza nemzetközi migránsfolyosók kialakulását. Annak érdekében, hogy ezen célkitűzésnek megfeleljen, a külképviseleteken továbbra is biztosított a menedékkérelem benyújtására irányuló szándéknyilatkozat előterjesztésének a lehetősége.


In his Opinion delivered today, the Greek Advocate General of the Court of Justice of the European Union proposes the Court to partly uphold the proceeding of the European Commission against certain elements of the Stop Soros package.

Again, another example of how the Western thought bubble works. It is clear that no matter how cooperative the Hungarian government may be, it is again easier for the Brussels elite to initiate proceedings against Hungary by hiding behind well-used mantras and magic words.

The Commission and the Advocate General, unfortunately, agree that it is completely acceptable to support, facilitate and organise illegal migration. In contrast, the Hungarian Criminal Code classifies these activities as a criminal offense.

According to the Hungarian Government, the Commission misunderstands the factual situation and scope of the punishable offense, on the other hand, the Brussels board has not been able to substantiate its argument with any evidence.

The Government will continue to protect the borders of Hungary and Europe and will do its utmost to prevent the creation of international migrant corridors. In order to meet this objective, the possibility of submitting a letter of intent to lodge an asylum claim still remains possible at the Hungarian Delegations”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. február 25. 18:30
Aki migránsokat akar, vigyen magának, ne másokkal csempésztesse!
harcimarci
2021. február 25. 17:43
Szerintem meg védje őket a nőtanács, amikor csak leugatást kapunk cserébe. Kísérjük át migráns barátainkat szépen, egészen az. osztrák határhoz. Menjenek , szolidárisék szerint rájuk van szüksége az európai értékeknek...
Falfirka
2021. február 25. 17:13
Magyarország határait minden áron, ISMÉTLEM MINDEN ÁRON meg kell védeni!!!!!!!!!!!!!! az eut meg le kell szarni!
tacsi90
2021. február 25. 17:09
ma reggel megkéseltek egy nőt, amiért SZFE-s maszk volt rajta a buszon...ez ügyben kíván valamit tenni a nagyságos asszonyság?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!