A FreeSzFE a közösségi felháborodásra kihátrált a politikai dealből

2021. február 16. 16:48

Tényleg azt akarják mondani, hogy nem is sejtették, hogy ha Niedermüller a piaci ár alatt felajánl nekik egy komplett épületet a város egyik legdrágább részén, akkor politika lehet a dologban?

2021. február 16. 16:48
Tibi atya
Facebook

„A FreeSzFE a közösségi felháborodásra kihátrált a politikai dealből, és mégsem veszik el a hetedik kerületi gyerekektől a frissen felújított Molnár Antal Zeneiskolát, amit a DK felajánlott nekik. Értem én, hogy most erősíteni kell ezt a »politikailag független« kommunikációs vonalat, de most tényleg azt akarják mondani, hogy nem is sejtették, hogy ha Niedermüller a piaci ár alatt felajánl nekik egy komplett épületet a város egyik legdrágább részén, akkor politika lehet a dologban? Milyen romlatlan, nemes lelkek!!!

Az mindenesetre pozitív, üdvözlendő fejlemény, hogy nem magyarázták tovább a magyarázhatatlant, és kevésbé feltűnő alternatíva után néznek. Én még mindig bátorítom őket, hogy próbálják meg piaci alapon, nem ördögtől való az! Sokan sipákoltak az elmúlt években, hogy nem lehet, és csodák csodája, mégis lehetett. Nem én leszek a fogyasztójuk, de viccen kívül úgy gondolom, hogy van kereslet arra, amit csinálnak. Dicsértessék!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Griffi
2021. február 16. 20:44
Nem szeretem tibiatyát, de igaza van. Iskolamutyi. Az amerikai nagykövetség aggódott a zeneiskola jövője miatt már?
matekandi
2021. február 16. 20:37
Tibi atya fiatalos hévvel saját maga hatása alá került. Iderúg, odarúg, de az Indexnek nagyon szeret nyilatkozgatni.
nyugalom
2021. február 16. 20:14
4 kis buta ripacs! 3 töröltette magat, 1 mashova ment! Kik yzok a freeszfes-ek? Leninfiuk, antifa, ifju komcik? Oktatok, kik? Meg jo hogy maszk van rajtuk, nem lehet tudni, ki, kicsoda! Akik tovabbtanulnak, hogy neznek most egymasra, uj oktatoikra? Letagadnak mindent? Elkezdenek majd kitalalni? No, ki jart jol? Niderbohoc tudta, tudja, kiknek adta oda parnan a kulcsot! De megis, kik azok? Hogy nem diakok, az biztos! Csupor et es hegedűsdgeza?
btete
2021. február 16. 18:33
Nem lehetne ebben a féktelen baloldali iránt gyűlöletben csak úgy halkan a sorok között leírni köszönjük FreeSZFE, hogy visszaléptetek. Itt látszik meg ki az aki csak gyűlölködni tud és ki az aki toleráns és megértő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!