Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A baloldali budapesti városvezetés élén Karácsony Gergellyel, nyafog

2021. február 23. 12:47

Ha igazat mondanak és mindenért (is) a kormány a felelős miért van szükség a fővárosi és kerületi önkormányzatokra?

2021. február 23. 12:47
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„A baloldali budapesti városvezetés élén Karácsony Gergellyel nyafog. Folyamatosan siránkozik és a kormányra mutogat. A világbéke harcosaihoz nem illő módon pénzügyi háborúról beszélnek. Karácsony és elvtársai kunyerálnak, feljelentek Brüsszelben és nagyon sok pénzből nyafogási kampányt is szerveznek. A baloldal plakátokon hirdeti, hogy a semmittevésükért, azaz, azért mert nem csinálnak semmit Budapesten, azért is az Orbán a hibás. Egy évig ment a látványpékség, facebook pózolás, épültek a semmire sem jó ívókutak, rovarhotelek és darázs-garázsok, az autósokat idegesítő üres biciklisávok. Aztán kifogytak az ötletekből, megállt a látványpékség, a szivárványkoalíciót a belső viták szétfeszítik. Megy a meccs, hogy ki indul és ki lesz az egyes kerületekben a jelölt, ezért az amúgy sem működő, Jobbiktól a DK-ig terjedő baloldali ideológiai katyvasz behúzta a kéziféket és Gyurcsány a kormány elleni támadással próbálja meg egyben tartani a tábort. A nyafogás és a kormányra mutogatás nem városvezetés!

Csak egy kérdés maradt a baloldalhoz: Ha igazat mondanak és mindenért (is) a kormány a felelős miért van szükség a fővárosi és kerületi önkormányzatokra?

Érdekes, hogy a jobboldali vezetésű kerületek nem nyafognak, nem hazudoznak, hanem végzik a dolgukat.

SOHA TÖBBÉ BALOLDAL!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2021. február 23. 13:03
"Csak egy kérdés maradt a baloldalhoz: Ha igazat mondanak és mindenért (is) a kormány a felelős miért van szükség a fővárosi és kerületi önkormányzatokra?" Szerintük? Tudjuk jól: hídfőállások a nemzet elleni harcban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!