Szerkesztőségi állásfoglalás

2021. január 24. 14:53

A Vasárnap.hu kezdetektől fogva a keresztény, konzervatív emberek véleményét fogalmazza meg és képviseli.

2021. január 24. 14:53
Vasárnap.hu
Facebook

„Szerkesztőségi állásfoglalás a Vasárnap.hu-t a közösségi felületek felől ért támadásokkal kapcsolatba:

A Vasárnap.hu kezdetektől fogva a keresztény, konzervatív emberek véleményét fogalmazza meg és képviseli. Azokét, akik egymaguk nem mernek kiállni és felvállalni értékrendjüket széles plénum előtt – teljesen érthető módon, hiszen egyetlen, a hagyományos családmodell mellett kiálló cikk miatt is milliónyi gyalázkodó és fenyegető levelet, üzenetet, telefonhívást kap minden egyes újságíró.

  • Kijelentjük, hogy mélységesen elítéljük az LMBTQ-propaganda kíméletlen, embert nem tisztelő működését.
  • A média 90%-ban ezt a lobbit közvetíti. Mi azon kevesek közé tartozunk, akik nem érzelmi alapon közelítik meg a kérdést.
  • Mi nem tartjuk vita tárgyának, hogy az ember vagy férfi – vagy nő, és a kettejük utódja a gyermek, akivel teljes a család.

A Vasárnap.hu közösségi felületeit az elmúlt napokban elárasztották a gyalázkodó, személyeskedő vagy parttalan vitát provokáló megnyilvánulások, hozzászólások – ezeket a jövőben is minden figyelmeztetés nélkül, következetesen törölni fogjuk. A Vasárnap.hu nem az a platform, ahol mindezeknek helyük van. Az LMBTQ-lobbi képviselőinek számtalan erre alapított és hivatott felület áll rendelkezésére.

A Vasárnap.hu szerkesztősége”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aurora Borealis
2021. január 25. 09:49
Mondjuk a vasárnap.hu enyhén szólva náci, de legalábbis kirekesztő és gyűlölködő. Egyetlen témája a "sátáni Lmbtq" :D
tomtam
2021. január 24. 23:30
(Sorry, a Traviata most megy az M5-ön, egy kicsit lemaradtam.) A lényegre térve a probléma az, hogy a köztudatból sok információ hiányzik a témával kapcsolatban. Definíciók és adatok nélkül inkább érzelmi síkon zajlik a disputa, amit a politikai érdekeltek még fel is turbóznak. Részletek mellőzésével annyi megállapítható, hogy a médiában szinte nem lehet találkozni tárgyszerű ismeretterjesztéssel, pedig ha a laikus hallgató, olvasó, néző kapna egy rövid, világos felvilágosítást a kérdéskör különböző elemeiről, az a vitaképesség erősödéséhez vezetne.
Claudius1
2021. január 24. 22:46
Köcsög fideszes közpénznyelő barmok.
zoz
2021. január 24. 22:16
https://www.facebook.com/vasarnap.hu/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!