Szégyen Debrecenben

2021. január 22. 07:08

A Debreceni Egyetem gyáva vezetői önként ajánlják fel intézményüket Orbán Viktornak.

2021. január 22. 07:08
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Szégyen: a Debreceni Egyetem gyáva vezetői önként ajánlják fel intézményüket Orbán Viktornak. Ideje, hogy az SZFE bátor diákjaihoz hasonlóan az egyetem hallgatói kezükbe vegyék a sorsukat. A Momentum teljes közösségével itt vagyunk mögöttetek, számíthattok rám és több ezer momentumos társamra is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VIIILaszlo
2021. január 22. 15:44
Mint a Debreceni Egyetem volt hallgatója kikérem magamnak, hogy egy pesti nyomi csak úgy beleugasson az egyetem életébe. A BTK-n végeztem történelem szakon, egy oktató sem politizált a óráján, pedig tudtuk mi a véleménye a regnáló kormányról (a 2010 előttiekről is) és egyes politikai és közéleti szereplőkről. Ha politikáról volt szó, az nem az órákon volt. Legalább is akkor ez így volt. A Szenátus és a HÖK is támogatta a döntést. Ők vannak ott minden nap, mindegyikük elvégzi legjobb tudása szerint a feladatát. Fegyőr kuss!
Feri70
2021. január 22. 13:31
A Momentum az nem lázít, nem. Isten őrizze Magyarországot ezektől.
nyugalom
2021. január 22. 13:03
Ez naponta többször leirja magarol, hogy mekkora barom ügynök!
Kopa
2021. január 22. 13:01
Fegyőr, ideje intézkedned a tartótisztjeidnél Debrecen Romániához való csatolása érdekében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!