Szabó Tímea, Karácsony kesztyűbábja hasít a Facebookon

2021. január 06. 19:42

Természetesen az „asszonyság-ügy” is többek között Szabó Képviselő Asszony nevéhez fűződik.

2021. január 06. 19:42
Patkó Endre
Kontra

„Szabó Tímeát elnézve mindig az jut eszembe, hogy pontosan a szöges ellentéte Karácsony Gergelynek. Pici, körmönfont és mindig epét hány a dühtől. Vagy mintha csak a Főpolgármester beszélő kesztyűbábja lenne, aki mindig kimondja azt, amit ő maga sosem merne. Mint a hasbeszélő: kihúz egy széket, leül, az ölébe veszi a bábot, alulról 2-3 ujjal felnyúl és mehet is a produkció.

Gondoljunk csak a parlamenti felszólalásaira. Avatott szemnek inkább komikus, mint idegesítő, ahogy a 4-5 számmal nagyobb gumikesztyűjében papírról olvassa fel Dr. Miniszterelnök Úrnak, hogy mennyire mélységesen gyűlöli, vagy ahogy Kásler professzort hentesnek titulálja. Hozzá kötődik a magyar parlamentarizmus legundorítóbb napirend előtti felszólalása is, amikor nem átallotta azt mondani, hogy a Hableány-katasztrófát maga Orbán Viktor és lánya, Ráhel idézte elő azzal, hogy egyáltalán van turizmus Magyarországon. A logikát azóta is keressük a mondanivaló mögött, hacsak nem az, hogy: ORBÁN!!!

Ügynöknőnk amúgy kiválóan használja a Facebook-ot is hergelésre, ahol olyan 148000 profil követi őt. (Istenem, mit is nem adna, ha ennyien szavaznának a szabad szemmel nem látható demagóg mikro-proletárpártjára! -a szerk.) Ha a gyógyszerlobbi engedné, alacsony vérnyomásra felírhatná az orvos egész nyugodtan, hogy csak görgesse át a kedves beteg a reggeli királyi percek közben Szabó Tímea oldalát. Csodával határos felépüléseknek lehetnénk tanúi.

Az utóbbi másfél-két hétbe olyan megnyilvánulások fértek be tőle, ami az edzett gyomrot (és vérnyomást) is szépen igénybe veszi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. január 08. 21:40
Szabó Timeának azt nem engedném meg, hogy A SZAROS WÉCÉKAGYLÓMAT KINYALJA!!! ARRA SEM MÉLTÓ AZ A PICSA, HOGY A POFÁJÁBA OKÁDJAK!!!
syphax
2021. január 07. 10:40
SZABÓ TIMEA KÉPVISELŐ ASSZONYSÁGNAK EGY NAGYBÜDÖS LÓFASZT A PICSÁJÁBA!
Kiscsillag
2021. január 07. 00:52
Ráadásul ronda. Az epehányók általában azok. Lásd Bangóné, Vaddisznó Ági és Donáth Anna.
Bacukamedve
2021. január 06. 22:12
Akkor most képzeljük el ezt az idegbeteg nőt a hatalomban. Hát a lónak a faszát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!