Régi tempók, új bolsevikok

2021. január 27. 10:25

Időnként csodálatos dolgok történnek a Nagy Vízen túl.

2021. január 27. 10:25
Pomichal Krisztián
Ma7.sk

„Időnként csodálatos dolgok történnek a Nagy Vízen túl.  Amennyiben az ember engedve perverziójának amerikai liberális sajtó rendszeres és alapos tanulmányozásába fog, egészen megdöbbentő hírekre bukkanhat. Ezekről persze csak elvétve érdemes beszámolni, mert bár ijesztő tendenciákat jeleznek, képtelenség az amerikai közélet minden egyes agyérgörcsére reagálni.

Mióta Jóska bácsi beköltözött a Fehér házba, minden napra jut legalább kettő. Aktuális kedvencem a saját apját feljelentő amerikai tinédzser története. A »legszebb« szovjet időket idéző liberális tündérmese főhőse egy Jackson nevű 18 éves srác, aki csuda tudja milyen megfontolásból, néhány héttel a capitoliumi eseményeket megelőzően(!), az FBI figyelmébe ajánlotta saját édesapját, attól tartva, a fater rossz útra tér. »Nem csak magamat akartam megvédeni, másokat is. Tudtam, hogy valami nagy dologra készül.« – ez volt nagyjából az indok.

Mindez még úgy is irgalmatlan disznóság, hogy egyelőre úgy tűnik, az apa valószínűleg nem csak a soron kívül szervezett Capitolium-látogatásban vétkes. A srácot körülrajongó pompomsajtó szerint a szövetségiek fegyvereket találtak a házukban, bár lássuk be, az USA-ban az ilyesmi azért nem ritkaság.

A Capitoliumnál végül valóban megjelent apukára azóta a szövetségiek figyelnek, Jacksonra meg a mainstream média. Amolyan XXI. századi Pavlik Morozovot csináltak belőle, azzal a különbséggel, hogy Jacksont senki nem ütötte agyon. A saját apját a szovjet titkosrendőrségnek feljelentő, emiatt családja által meggyilkolt, majd hősként ünnepelt kisfiúval való párhuzamba állítás még úgy is megállja a helyét, hogy időközben kiderült, a Morozov-sztori egy klasszikus bolsevik propagandatörténet volt, amolyan jereváni rádiós”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
123321
2021. január 27. 13:08
egy másikat meg kirúgtak mert alt platformokat merészelt használni https://odysee.com/@TheQuarter..:1/she-was-fired-for-using-parler-gab-this:4
szürkeSzarvas
2021. január 27. 11:35
A szovjet es a deep state rendszerek közös gyökerűek-mindegyiket a kiméletlen zsidó indulat uralta.(uralja).
Világlátó
2021. január 27. 11:11
A Biden Múmia féle USA teljesen hasonlít a bolsevik Szovjetunióra. Sztalinista módszerekkel hallgattatják el a politikai ellenfeleket. Igaz, nem fizikálisan vernek agyon embereket, hanem a (közösségi)média libsi kutyáit uszítják rájuk. A Trump szavazók rettegésben élnek (USA ismerősök mondják). A rendszer ellenségeivel kíméletlenül elbánnak. Mindezt egy brutálisan elcsalt választás után. Demokráciának nyoma sem maradt az USA-ban.
péterx
2021. január 27. 11:08
A liberalizmus a bolsevizmus közös vonása, hogy nem ismer el semmiféle valódi, világ-feletti abszolútumot, s ezért a saját örjöngő relativizmusának áldozata. Persze ennek levét sok ártatlan, ezt az őrültséget nem osztó ember is issza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!