Orbán Gáspár és a brit katonai elitképző

2021. január 14. 13:22

Orbán még a fia taníttatását is velünk fizetteti ki.

2021. január 14. 13:22
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Ezt nem fogom megérteni soha. Orbán Viktor éveket töltött azzal, hogy szisztematikusan lerabolja Magyarországot. Ennek eredménye egy több száz-, akár ezermilliárdos magánvagyon Mészáros-, Garancsi-, Szíjj- és egyéb neveken, magántőkealapokban meg külföldi offshore számlákon tartva. Ebből épül az úri kastélypark. És igen, ez a pénz hiányzik a felszolgáló, a rendezvényszervező, a zenész meg a szakács zsebéből, akik a koronavírus miatt március óta nem kaptak fizetést.

És erre mit látunk? Azt, hogy Orbán Viktor fia a Honvédelmi Minisztérium ösztöndíjasaként végez egy brit katonai elitegyetemen. Lefordítom: adóforintokból fizették Orbán fiának drága taníttatását. Nem érdekel, hogy milyenek voltak Orbán Gáspár tanulmányi eredményei, hogy megfelelt-e a formai követelményeknek. Annak a lélektana érdekel, amikor egy politikus bűnök tucatjait elkövetve százmilliárdossá válik, de még a fia taníttatására sem ebből a rengeteg pénzből költ – hanem azt is velünk fizetteti ki. Akkor minek a pénz? Hobbiból lop? Jacht előbb lesz belőle, mint tandíj? Egymillió forintos öltöny pipa, de a fiacskánk egyetemét fizessék ki a magyar állampolgárok?

Komolyan mondom, az eszem megáll. Az lenne a minimum, hogy a miniszterelnök szól a fiának: ne pályázzon minisztériumi ösztöndíjra, mert én vagyok a miniszterelnök, tudod, a miniszterek vezetője, tehát utasíthatom a minisztert, és rosszul venné ki magát, majd inkább kifizetem én. De nem. Ők még ezt sem tudják megállni. Orbán Viktor szerintem az utolsó ellopható ötforintosért is képes lenne bűncselekményt elkövetni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 340 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Porkoláb Zsuzsa
2021. január 20. 12:55
1. Nem Orbán felelőssége, hogy milyen pénzen tanul, mint az összes többi, aki tehetségees. 2. Ő felnevelte, kapott egy jó felnevelést, erkölcsöt, tartást egy jó családban. 3. Istenhez tartozó közösséget hozott létre még ezek előtt, TEHÁT CSAK ÉR VALAMIT AZ A GYEREK. Hazaszeretet, anyaszeretet, Istenszeretet nélkül hová jutott volna? Ez is benne van őbenne. Eddig lénye szeretet oldalát erősítette. 4. De fontos a hazavédelem, férfiúság, önmaga és családja megvédése, megbecsülése, valamint a valódi életre felkészítése önmagának. Mindez hazaszeretet, istenszeretet és családszeretet nélkül lehetetlen, de ezt ő megkapta kiskorában, mit Fekete-Győr András elmondhat-e önmagáról? 5. Ő nem kapott jó felnevelést, mert mindenben a lehetetlenségeket hangsúlyozza, általánosságokat vette észre. Nem azt, hogy Orbánban is és fiában is lett és van tehetség. 6. Miért miniszterelnök ennyi éve? Mert Isten őt megáldotta és segíti, míg baloldalon senki sincs, ki kiállna országáért se itthon, se külhonban. 7. - NEM HAZUDGÁLNI KELL ANDRÁS! GY.FERIKE EZT A DALT MÁR ELJÁTSZOTTÁTOK, NAGYAPÁDDAL EGYBEN. 8. Vedd észre ez is tehozzátok tartozott, előbb írtak. 9. SOHSE LESZ REND, MÍG TE MEG FAJTÁRSAITOK SÖTÉTEN LÁTJÁTOK E FEJLŐDŐ, SZÉPÜLŐ ÉS SIKERES NÉPEKET, KIK: OROSZOK SZERBEK, ROMÁNOK, SVÁBOK és a többi, csak Bp. 2. ker.-ben 12 nemzetség él, tart fenn egyesületet, főz együtt kerület napján, a te baloldali kerületi képviselőddel egyben. 10. Na ezért se szidd Fideszt, felemelte hazáját, szeret dolgozni, amiből fizetésedet te kapod, jó erősen. 11. Szítod a butaságot, családok ellen mész, kik tesznek hazájukért erőket megfeszítve, a legvégső határáig.
fagyongy.fgy
2021. január 15. 18:59
Igazad, van sosem írtad azt hogy vallást alapított! Benéztem, bocs! Azt írtad, hogy egyházat alapított. ("....előbb focista, aztán mégis úgy nézett ki, hogy inkább értelmes ember lesz, de az egyetemet nem fejezte be, aztán egyházat alapított, aztán egyházból egyenesen katonának ment"...) Hattttalmas különbség, igaz! Az a jó ha ilyen higgadtak vagyunk, na!
Leo3
2021. január 15. 18:49
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy mind a 163 magyar fiatal, aki az említett akadémián tanult eddig az elmúlt években, azok valamennyien Orbánhoz köthetőek? :XDD:DDD
matykox
2021. január 15. 15:53
Miért hőbörög a gyíkvállú fegyőr? Mert az ő tandíját a KIA, MIA fizette? És fizeti most is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!