Nyilvánvaló volt, hogy nem fognak nyomozni

2021. január 27. 16:56

A megrázó videónál is felháborítóbb dolgok voltak egyes kórházak halottasházaiban.

2021. január 27. 16:56
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A reggeli műsorban is elmondtam, számomra nyilvánvaló volt, hogy nem fognak nyomozni. De nem azért, mert rájöttek, hogy az igazság nem rémhír, hanem azért, mert nem akarták, hogy a nyomozás során még durvább dolgok is kiderüljenek. Pedig sajnos a megrázó videónál is felháborítóbb dolgok voltak egyes kórházak halottasházaiban. Amit a járványvédelemben el lehetett rontani, azt a kormány elrontotta és ennek nagyon súlyos következményei lettek.

A műsorban beszéltünk az öt éves korrupcióinfóról is és Holló  Márta rákérdezett az esetleges képviselőjelölti indulásomról is. Ha lesz döntés, erről természetesen szívesen be fogok számolni, de az én indulásomnál SOKKAL fontosabb, hogy hány honfitársunk fog aktívan, tevékenyen segíteni a kampányban és a csalások kiszűrésében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. január 28. 11:15
szú a csontban és hamuban
Ma is bukik a Zorbán...
2021. január 28. 10:12
Én is fel vagyok háborodva, hogy nem nyomoznak. Pedig a Senkyházi rovásán már rengeteg dolog van, ideje lenne...
Vakfolt
2021. január 28. 08:53
"Pedig sajnos a megrázó videónál is felháborítóbb dolgok voltak egyes kórházak halottasházaiban. Amit a járványvédelemben el lehetett rontani, azt a kormány elrontotta és ennek nagyon súlyos következményei lettek." Bement a kormány a kórházak halottasházaiba és elrontotta. Remélem a választások után eltűnik ez a féreg és listáról nem töcskölik be megint a Parlamentbe, hogy aztán ne is akarja letenni az esküt.
Bitrex®
2021. január 27. 23:15
A nálad lakott bácsi haláláról nem készítettél megrázó videót? Pedig nem is volt covidos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!