Nem tartok semmilyen retorziótól

2021. január 12. 08:59

Közzétettem az igazságot.

2021. január 12. 08:59
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Az RTL-nek elmondtam: természetesen nem tartok semmilyen retorziótól amiatt, hogy közzétettem az igazságot: olyan sok a halottunk, hogy számos helyen egészen megdöbbentően kegyeletsértő módon helyezik el az elhunytakat. Fontos tudni: egyelőre nem tartunk a diktatúrának, vagy a diktatúrához vezető útnak abban a szakaszában, amikor a hatalom valóban börtönbe akarna csukni az igazság megmutatásáért. Neki elég az, ha sokan  megijednek ettől a lehetőségtől és inkább nem mondják el azokat a disznóságokat, amit tapasztalnak. Önöket is arra kérem , ne féljenek! Ha most félünk, eljönnek majd a csúnyább idők is!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Micmac
2021. január 12. 21:05
Ellenzéki összefogásos szentendrei polgármester: Így ünnepekkor mindig ez van, Karácsonykor nem nagyon van temetés, összegyűlnek a halottak, ez a Hadházy meg ránk küldi a népegészségügyi hivatalt?
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. január 12. 17:14
Az idiótákat már az indiánok se szankcionálták.
bpe
2021. január 12. 15:48
közétettem az igazságot. egy zakkant, számító gyökér vagyok. egen, így stimmel, áki.
marica61
2021. január 12. 15:22
az a szerencséd, hogy a magyar biroságok az ilyen szar,büdös,a jogot lábbal tipro személyeket/nem embereket/ mindig fölmenti. mint a hogy a magyar közmondás is mondja "HOLLO A HOLLONAK NEM VÁJJYA KI A SZEMÉT"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!