Mintha ez bizonyítana bármit

2021. január 21. 17:05

A kormányoldal inkább örüljön annak, hogy az ő kilenc éves semmittevésük után mi, a legnagyobb válság közepén is felújítjuk a Lánchidat.

2021. január 21. 17:05
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Bejárta a lakájmédiát egy fotó, ami szerint Tüttő Kata főpolgármester-helyettes részt vett a Lánchíd-felújításával megbízott cég fogadásán. Mintha ez bizonyítana bármit. Akkor én mutatok egy másik képet, ugyanerről a fogadásról. Az látható rajta, hogy dr. Mosóczi László, az Orbán-kormány államtitkára köszönti a 70 éves A-Híd ZRT-t, amely egyébként Magyarország legrégebbi hídépítő cége és hát mi tagadás nem Mészáros Lőrinc tulajdona. Tisztelettel kérem, hogy a kormányoldal inkább örüljön annak, hogy az ő kilenc éves semmittevésük után mi, a legnagyobb válság közepén is felújítjuk a Lánchidat és adják át hozzá azt a kevés pénzt, amit ígértek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. január 22. 12:07
trotty trotty
Sulammit
2021. január 22. 11:04
Mióta is vagy a Fővárosi Közgyűlésben Kata?
Selamat
2021. január 22. 10:36
Csak most vettem kezembe a híreket, de megérte erre a gyöngyszemre várni! "A kormányoldal inkább örüljön annak, hogy az ő kilenc éves semmittevésük után mi, a legnagyobb válság közepén is felújítjuk a Lánchidat." Percek óta hangosan röhögök! Gáljé élete legröhejesebb mondatát hozta össze még úgy is, hogy mióta klaviatúrát fogott a kezébe, megállás nélkül csak baromi röhejes dolgokat ír! Ez egyszerűen szenzációs, izzig vérig libelális gyöngyszem :DDDDDDDDDDDDDD S az a barom Karigeri meg még magának fel is vállalja ezt :DDDDD Egyszerűen hihetetlen ez a szint!
panka45
2021. január 22. 10:18
Te jó Isten, ennek a hülyének fogalma sincs arról, mennyi munka kell ahhoz, hogy ki lehessen írni a közbeszerzési eljárást! Beruházási terv, kivitelezési terv, engedélyezési terv, szakhatósági engedélyek, Ezek mind időigényes munkák. Nem beszélve arról, hogy ami már elkészült engedélyi szinten, nem csak a hídról szólt, hanem az alagútról és a hozzá kapcsolódó térről. Pont az a rész ami a legidőigényesebb, mert tele van közművekkel. Hogy lehet valaki ilyen ostoba?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!