Miniszterelnök úr, ön elrontott valamit!

2021. január 22. 11:32

A gyárakat választotta az emberéletek helyett.

2021. január 22. 11:32
Donáth Anna
Facebook

„11 ezer honfitársunk hunyt el a koronavírus járványban. Miniszterelnök úr, nem lehet, hogy elrontottunk valamit?

Orbán Viktor már keresi, hogy kit okolhat a járvány elleni védekezés kudarcáért és a lassú oltási programért. Tolja a felelősséget, kérdésbe bújtatva vádolja Brüsszelt. De a kormány még azt a mennyiségű védőoltást sem tudja megfelelő sebességgel beadni, amit már megkaptunk.

Miniszterelnök úr, nem lehet, hogy ön rontott el valamit? Tízezer honfitársunk hunyt el, mert ön csak egyetlen adatra volt képes figyelni: nem az emberélet, hanem a GDP számított. Ön szerint csak ettől függ a magyarok jóléte egy halálos járvány idején is.

Miniszterelnök úr, ön elrontott valamit! A gyárakat választotta az emberéletek helyett – mert a védekezés a Fidesz szempontjából csak akkor sikeres, ha megnyerik a 2022-es választást. Minden más kudarc.

Abban hiszek, hogy a járvány alatt minden politikusnak félre kell tennie politikai ambícióit. Minden egyes hazugság, taktikázás és populista szemfényvesztés emberéletekbe kerül. Igazságos, emberséges és őszinte járványkezelésre van szükség. Most az egyetlen dolog, ami feláldozható, az a politikusok népszerűsége.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felvidéki MAGYAR
2021. január 23. 13:52
Anyád rontotta el, hogy megcsinált, majd engedte, hogy ne a klozet fölött mássz ki belőle! Te okádék áruló senkiházi tapsifüles!
akiaki
2021. január 22. 22:19
nagyapi-papi-kislejány, szép sor!
Newman
2021. január 22. 20:26
Annuska! Ön, rontott el valamit! Az ország pusztítását választotta, az építése helyett, mint az ősei! Kiképzett ügynökként tevékenykedik hazánkban, de NE REMÉNYKEDJEN!!! MI EMLÉKSZÜNK, ÉS NEM IS FELEDÜNK!
Pitypangocska
2021. január 22. 20:19
Ez a tetves ribanc most (péntek este ) beszél az Egyenes beszédben (ATV). Ennyi hazugság, ennyi aljas csúsztatás, ennyi romlottság, galádság, aljasság, hogy férhet meg ebben az emberben? Mit tanítottak ennek a nők szégyenének??? Milyen vér folyik ennek az ereiben??? A mimikája, gesztikulációja, a szeme villanása megegyezik a Dobrevével, Vadaiéval stb. : Soros iskolában kapták az egységes kommunikációs kiképzést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!