Luxusbirtok az önök milliárdjaiból

2021. január 28. 08:42

Hogy a fenébe kaphattak Orbánék egy újabb, 19. századi műemlék ledózerolására engedélyt?

2021. január 28. 08:42
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Újabb 45 napot kell még várnunk arra, hogy megtudjuk, milyen alapon dózerolta le az Orbán család a MÁSODIK műemlék épületet is József nádor egykori majorságában.

Ebben az esetben nem az a lényeg, hogy milyen luxusbirtokot építenek Orbánék az Önök milliárdjaiból, hanem az, hogyan él vissza a kormány a járványra hivatkozva kapott teljhatalmával. A Fejér megyei műemlékvédelmet vezető Szabó Alíz főosztályvezető ugyanis nyilván nem önszántából vetemedik arra a cinikus, arrogáns és szemtelen hivatali packázásra, hogy a JÁRVÁNYRA HIVATKOZVA összesen 90 nappal késlelteti a választ egy országgyűlési képviselő kérdésére. Törvénytelenül teszi amúgy, mert a járványra hivatkozó 521/2020. (XI. 25.) kormányrendelet csak abban az esetben engedné meg a 15+15 napos határidő 45+45 napra emelését, amennyiben »valószínűsíthető, hogy az igénynek az Infotv. 29. § (1) bekezdése szerinti határidőben (15 nap) való teljesítése a közfeladatot ellátó szerv VESZÉLYHELYZETTEL ÖSSZEFÜGGŐ közfeladatai ellátását veszélyeztetné«. Az örökségvédelemért felelős főosztályvezetőnek egészen biztosan nem veszélyeztetné a veszélyhelyzettel kapcsolatos közfeladatait, ha elmondaná, hogy a fenébe kaphattak Orbánék egy újabb, 19. századi műemlék ledózerolására engedélyt. Leginkább azért, mert egy műemlékis vezetőnek nincsenek a járványvédelemmel kapcsolatos közfeladatai, maximum annyi, hogy maszkot kell hordania.

Az első istálló bontását amúgy azzal indokolta a hatóság, hogy villámcsapás érte az épületet, de az eredeti állapotban fogják visszaépíteni. A képek alapján győződjön Ön is meg róla, hogy ez így fog-e történni. Arra is 45 napot kell még várnunk, hogy megtudjuk, mit gondol erről a kérdésről a műemlékvédelmi hatóság.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
angolkór
2021. január 28. 15:42
nagyon erolkodik. mindig ilyenekkel jonnek valasztas elott... fergek
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. január 28. 13:26
https://youtu.be/fUY_EwFnkeY #ALÓNAKAFASZÁT
zakar zoltán béla
2021. január 28. 12:29
Sztálint még nem találtad meg? Lenin tényleg kopasz volt? Rákosi -Szálasi haver ?.....
Bokros Birka
2021. január 28. 12:22
Lóbroki Ákos a proletár irigymirigy más néven lyukas zokni is megszólalt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!