Látszólag az üres folyosókról készült képek semmitmondóak

2021. január 10. 17:11

Elkeserítő azt is látni, ahogyan a propaganda védekezik.

2021. január 10. 17:11
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Az első benyomással szemben sajnos ezek a képek is megdöbbentőek. Az elmúlt héten több képet és konkrét esetet bemutattam arról, hogy mekkora hazugság a kormány részéről, hogy minden rendben megy és nálunk sokkal jobb a járványhelyzet, mint máshol. Látszólag ezek az üres folyosókról készült képek az eddigiekhez képest semmitmondóak, pedig a valóságban ezek a legijesztőbbek és legkifejezőbbek számomra. A küldő szerint ugyanis hétköznapi »csúcsforgalomban« készültek az elmúlt héten a miskolci szakrendelőben. Drámai összehasonlítani egy két évvel ezelőtti, ugyanabban az épületben készült képpel.

A betegek hiánya mindennél jobban bemutatja, hogy az egészségügyi ellátás gyakorlatilag az összeomlás szélén van vagy össze is omlott. A kormány nem tudta fenntartani a »normál« betegellátást, miközben a szakemberhiány miatt a koronavírus-fertőzött betegek ellátásában is súlyos gondok voltak. Elkeserítő azt is látni, ahogyan a propaganda védekezik. Szerintük az, aki a valóságot feltárja, az egészségügyi dolgozókat bírálja. Természetesen erről szó sincsen. Minden épeszű ember látja a küzdelmüket és minden épeszű ember tudja, hogy a mostani káosz az egészségügy szisztematikus és módszeres leépítésének, elhanyagolásának az eredménye.”

Kép forrása: Hadházy Ákos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. január 11. 15:39
Nagyon szomorú látvány,hogy a hazai (sorosisták) baloldali politikusok bedőlnek az álhireknek ( amikor éppen nem ők maguk gyártják) Az Apró klán valósággal beleszartak a baloldalban! Bűzlenek mindenfelé!
Tibesz26
2021. január 11. 11:53
rongyá verném a pofádat hogy merészelted megyalázni a holtakat széygeld magad ország család és világ előtt
Agrippa
2021. január 11. 08:00
Nincs beteg?! Ez már a vég! Ez a félkegyelmű szerepelhetne a Besenyő-csapádban. Bár nem, még ott is túl szürreális lenne.
Vallasz Vilmos
2021. január 11. 07:05
Ki az aki ilyenkor orvoshoz megy, ha nem muszáj? Most még az idősek is kerülik a rendelő, érdekes módon online is elintézhető a gyógyszer beszerzése. Be volt dagadva a fogínyem néhány napig, senkit nem erdekelt az ínyem, engem se, de a fogorvos kilátásba helyezése rettentő volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!