Két nap alatt a második fideszes csinovnyik próbál keménykedni velem

2021. január 17. 17:21

Áll az alku, Szilárd, Gyula? Csak keményen!

2021. január 17. 17:21
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Két nap alatt a második fideszes csinovnyik próbál keménykedni velem, miután világossá tettem, hogy Orbán Gáspár brit elitképzését nehogy már mi, tisztességes magyarok fizessük a dúsgazdag édesapja helyett!

Németh Szilárd után ma Budai Gyula Országgyűlési Képviselő hivatalos oldala dicsekszik azzal, hogy végigcsinált egy katonai alapképzést, amit én szerinte nem tudnék.

Fogalmam sincs, hogy jön ez ahhoz, hogy politikai kérdésekben igazam van-e, de ez most mindegy. Végtelenül jól szórakozom ugyanis azon, hogy olyan emberek döngetik a mellüket fene nagy férfiasságukban, akik harminc métert nem tudnak egyben lefutni. Tessék velem jönni valamelyik nap egy szigetkörre - de aztán aki lemarad, az egy hónapig önkéntes munkát végez. Áll az alku, Szilárd, Gyula? Csak keményen!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tgely
2021. január 18. 20:05
Felsejlik előttem, ahogy Fegyőr No-limpia pólóban, helyben futva, sarkait dobálva a startvonalon tajtékzó arcmaszk-szakállban tetemre hívja az előre sétáló csinovnyikot: - fél év szabadságvesztéssel is legyűrlek te pária, még ha később majd a tatamin kellene revansot is adnom csak előbb a hangulat kedvéért eldobok egy lila füstgránátot! Kitudja már mióta, de neki viszket a feltűnése.
sorostalanság
2021. január 18. 14:50
Kiscsíra. Ennyi...
hakos
2021. január 18. 13:33
András, ez megint nagyon szánalmasra sikerült. Talán korosztályodbeliekkel kellene felvenni a versenyt, nem? Mondjuk ha még Orbán Gáspárt hívnád ki egy kis közös futásra, vagy birkózásra, vagy azért ennyire nem vagy merész?
nyugalom
2021. január 18. 13:17
A "küldetestudatos idióta"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!