Jogod van megválasztani a vakcinát

2021. január 17. 07:18

Hallom hangját azoknak, akik nem akarják beoltani magukat.

2021. január 17. 07:18
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Oltassátok be magatokat! Ma ez a legfontosabb ügy. Hallom hangját azoknak, akik nem akarják beoltani magukat. Hallom érveiket. Tiszteletben tartom azokat. Nem tudok mást mondani, mint hogy mindenki maga dönt saját életéről. Általában is így gondolkodunk mi a világról. De van itt még ugye valami. Nem csak magatokra kell vigyáznotok, hanem mindenkire körülöttetek. Akikkel találkoztok a boltban, a metrón, a lépcsőházban. Mindenhol. Ha beoltatod magad, akkor vigyáztál rájuk. És ők is valakinek a gyermekei, szülei, barátai, valakik, akik nem veszhetnek el azért, mert te nem akartad beoltatni magad. Jogod van megválasztani a vakcinát. Jól teszed, ha csak olyan vakcinát használsz, amit engedélyeztek az EU-ban. Ez itt most nem politika. Ez több annál. Ez élet. Vigyázz magadra és vigyázz ránk. Kérlek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 348 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. január 17. 20:59
"Jogod van megválasztani a vakcinát" Akkor én hupilila vakcinát akarok pepita pöttyökkel. És nem csak akarok, hanem követelek!
akiaki
2021. január 17. 20:49
könyörgöm, oltsuk be ezt a vadbarmot!
józan paraszti ész
2021. január 17. 19:11
"Nem tudok mást mondani, mint hogy mindenki maga dönt saját életéről." Akkor miért kötelező a biztonságiövet bekötni?
bagira
2021. január 17. 17:00
Szentesi Szabó jobbikos polgármester a Gyurcsány helytartója. Dk a jobbikkal gyűjteti be a szavazatokat , vannak még marhák azt hiszik hogy a jobbikra szavaztak . Tévednek bizony Gyurcsányra szavaztak , mert a jobbik-dk koalícióra lépett . az egész ballibsi koalíciót Gyurcsány vezeti . Jakabnak nem jut bársonyszék .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!