Jakab Péter indul a miniszterelnöki előválasztáson

2021. január 26. 09:08

A hakni performanszot bemutató néptribün a nemzet egységét ígérte a demokrata Gyurcsánnyal összefogva.

2021. január 26. 09:08
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Breaking: Jakab Péter engedett a népakaratnak és indul a baloldal miniszterelnöki előválasztásán. Teátrális, rövidnek beharangozott, de igen hosszúra sikerült, előre megkomponált, de félresikerült, hamis pózolásokban bővelkedő beszédében össze-vissza beszélt és mindent (is) megígért. A krumplival barátságot ápóló, amolyan hakni performanszot bemutató néptribün, hangzatosan a nemzet egységét ígérte a demokrata Gyurcsánnyal és a magyarok helyett mindig más nemzetet támogató Momentummal összefogva. Ma este is szórta a gyűlöletet a baloldali hétfejű sárkány lángszóró feje, de most sem lehetett megállapítani, hogy a magyarokat nézi hülyének, vagy ő az.

A Jobbik a hatalomért és a pénzért összefogott a többi baloldali párttal és a kétballábas Jakab a koncért szövetségre lépett a szemkilövető Gyurcsány Ferenccel is, aki hasonló célokért és hasonló álszent morállal befogadta a hozzá hasonló elvtelen mellébeszélőt. »Jó nyeldeklést kívánok, frakcióvezető úr! Amikor majd ön lesz az utolsó, aki elhagyja a Jobbik székházát, ne felejtse el lekapcsolni a villanyt.« Soha többé baloldalt!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. január 26. 13:54
Bangonet is inditjak? Nagy lesz a tulekedes, no meg a hajtepes!
zakar zoltán béla
2021. január 26. 12:50
hejes, élyyen az eszelős boogrie
hátakkor
2021. január 26. 12:14
Mikor és hol lehet Jákobra szavazni?
Tehetős Totó
2021. január 26. 11:57
Hej, ha ezt a a mi galandocskánk Tunya Csápájev megérhette volna... De nem érte meg Ányecska, nem érte meg... Ki tudja, lehet, hogy Pjotr Francovics Jákubov ő valójában?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!