Hullarablók

2021. január 06. 11:26

A legeslegalja.

2021. január 06. 11:26
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Facebook

„Emberek halálából hatásvadász módon politikai tőkét kovácsolni igazi mocsadékság. A legeslegalja.

De idézhetem a kormánypártisággal csöppet sem vádolható Hont Andrást is:

»Sok gyomorforgató dolgot láttam már a magyar politikában, de ez versenyben van a leggyomorforgatóbb címért. Konkrétan hullarablás. Amúgy Magyarországon évente 130 ezer haláleset van, és a koronavírusos elhunytak aránya jelenleg a világátlag alatt van, és - mint ahogy az rengetegszer szóba került – a koronavírusos halálozások száma egy sor más dologtól is függ a védekezésen túl: például attól, hogy mekkora a veszélyeztetettek köre.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. január 06. 16:26
Akkor nézzük egy átlagos téli vírusfertőzés halálos áldozatainak száma 4-6 ezer között mozog nálunk minden különösebb csinnadratta nélkül. Ehhez kell viszonyítani.
Mich
2021. január 06. 16:11
HH. A hazaárulást a hullarablással károsítják...
Tiszafa
2021. január 06. 13:51
Ha csak rabolnák a hullákat...,de gyártották is! A Pesti úti öregek otthonában Karigeriék a dilettáns városvezetésükkel(?) mindjárt a járvány elején 55 hullát gyártottak. Amúgy gyújtogatásból eredő gondatlan halálokozásért (1 fő) a három gyereket lecsukják... Szerintem helyesen! És Karigeriék az 55 fő gondatlan halálokozásukért mikor mennek a börtönbe?!
nyugalom
2021. január 06. 13:47
Azt hiszik, a libsikomcsi bandanak hoz győzelmet a sok halaleset, amikor lebeszelik az embereket az oltasról? Visszafelé sül ez el!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!