Hullaházy Ákos kilovagolt a halottasházból

2021. január 10. 17:21

Kit érdekel a valóság, mikor az ellenzéki politikus szavazatokat gyűjt?

2021. január 10. 17:21
Pilhál Tamás
Pesti Srácok

„Az élőket aligha, legfeljebb a holtakat lephette meg Hadházy Ákos minapi attrakciója. Az ellenzék lószerszámszakértője egy tőle megszokott színvonalú, ízléses videófelvételt tett közzé Facebook-oldalán – egy halottasházból. A felvételen koporsók és kikockázott, friss hullák láthatók. S emellé az alig burkolt üzenet: mindegyikük haláláról Orbán tehet. Naná, ki más?

Tudniillik, direkt nem védekezik rendesen a vírus ellen (Orbán), hogy mind meghaljunk. S miután mind meghaltunk, az egész ország, akkor (ugyancsak Orbán) saját kezűleg dobálja egymásra a hullákat meg a koporsókat, hogy megalázza az elhunytakat, amiért el merészeltek hunyni. Lám, a szentendrei proszektúrán is plafonig érnek a fölstócolt koporsók, s a fedelet nyilván maga Orbán nem teszi rájuk, hogy beférjenek a szűk helyiségbe. Jól kifundálta az egészet.(...)

De kit érdekel a valóság, mikor az ellenzéki politikus szavazatokat gyűjt? Halottasházakban, bonctermekben, temetőkben teremnek most a bolsevik szavazatok. Lám, a tengeren túl már szavazati joguk is van az eltávozottaknak…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janice
2021. január 11. 07:40
Mi a probléma azzal ha valaki közzé teszi, hogy a szeretett apa vagy anya össze vissza fekszik egymás hegyén hátán? Igen is kegyelet sértő igy örizni hozzátartózókat. Nem azt kellene elitélni aki ezt nyilvánosságra hozza.
silenceCZ
2021. január 10. 21:10
Hullaházy Ákos - találó, remélem ráragad.
sozlib_abschaum
2021. január 10. 18:57
Mindig azt hiszem, hogy a bolsevisták aljasságukban már nem tudnak meglepni de ezeknek a hullarablóknak (moslékkoalíció) megint sikerült.
Minnie
2021. január 10. 18:43
Hullaházy Ákos Tőkéletes név -neki- A lófaszdoktornak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!