Hibáztam tegnap a Partizán élő adásában

2021. január 13. 09:25

Müller Cecília helyett véletlenül Rogán Cecíliáról beszéltem, freudi elszólás volt.

2021. január 13. 09:25
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Be kell vallanom, hibáztam tegnap a Partizán élő adásában... Már látom a holnapi Origo címlapot:  HADHÁZY ISMÉT HAZUDOTT! Véletlenül azt mondtam, hogy ROGÁN CECÍLIA volt az, aki a felháborító és törvénytelen, adathalász, zsaroló »regisztrációs« levelet küldte a nyugdíjasoknak  Természetesen freud-i elszólásról volt szó. Igaz, hogy Müller Cecília küldte a felháborító levelet, de Rogán Antal megbízásából tette és a levélben értesített nyugdíjasok (és az online jelentkezők) adatai is Rogánhoz jutnak M. Cecíliától. A Partizán tematikus adása sajnos sokkal komolyabb problémáról, az összeomló egészségügyről, az oltások körüli káoszról szólt, a teljes adás itt tekinthető meg, nagyon komoly meghívott vendégekkel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magnólia
2021. január 13. 11:34
...A Partizán tematikus adása sajnos sokkal komolyabb problémáról, az összeomló egészségügyről, az oltások körüli káoszról szólt, a teljes adás itt tekinthető meg, nagyon komoly meghívott vendégekkel.... Gondolom a Ludas Matyi nevű újság már nem volt vevő erre a viccesre sikeredett mondatra. Viszonylag kevés ilyen aljas embert hord a hátán ez a kis ország, de te az első 10-ben benne vagy, te aljadék.
civis72
2021. január 13. 11:30
Nekrofil barom
Gépész53
2021. január 13. 11:22
Sajnos ez a Fidesz által bevezetett "vitakultúra"! Nem is foglalkoznak a kommentelők azzal, hogy ki mit mondott, csak az érdekes, hogy ki mondta? Hosszú évek óta vagyok a Mandiner olvasója és kommentelője, és azt látom, hogy egyre lejjebb süllyed a színvonal. (És nem csak a kommenteké!) Az érvelő, normális vita helyett mocskolódás folyik! És nemcsak a politikusokat vagy cikkírókat alázzák, hanem a kommentelők egymást is. Azért, mert valakinek valamiről más a véleménye, még se nem több, se nem kevesebb a másiknál.
sagirdilsiz
2021. január 13. 11:12
Hogy kisimult a bőre a képviselő úrnak, csak nem ahhoz a dokihoz jár herevasalásra, mint a Berki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!