Hasít a Hundub!

2021. január 20. 10:09

Boldog István bejelentette, ha börtönbe kerül, azt már a magyar Face-pótlón is követhetjük.

2021. január 20. 10:09
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Persze ez nem most lesz, mert az ügyészség mindent el fog követni, hogy a választásokig ne veszélyeztesse a kétharmadot egy ítélettel.

Fontos hír még, hogy a Szittyaface titokzatos, offshore tulajdonosa papíron kiszállt a cégből. Gondolom, nagyon nem szeretné, ha kitudódna, ki pénzeli valójában a facepótló szörnyűséget:

https://24.hu/.../01/19/hundub-magyar-facebook-tulajdonos/

Ismét el kell mondanom, az oldal színvonalát látva át kell értékelnem a véleményem, nem biztos, hogy ez a kormány csodafegyvere Bár a Pesti TV pl. egyértelmű propagandalíbling, mégis kb. annyira hasonlít egy valódi tévéhez, mint a Hundub a Facebookhoz... Az viszont egyre egyértelműbb, a kormány nem is tagadja már, hogy a Facebook törvényi korlátozására készül, be szeretne avatkozni annak tartalmába: https://digitalisszabadsag.kormany.hu/jegyzokonyvek”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magichorze
2021. január 20. 10:34
Nagyon védik a FB-t a progresszívek, ebből is látszik, hogy kinek a szekerét tolja.
Belakiss
2021. január 20. 10:18
A mandi is belterjes, de akkor milyen lehet ez a hundub...
George Soros 2.0
2021. január 20. 10:18
Mindenki (Merkel stb...) be szeretne avatkozni Trump tiltása után a BIGTECH szolasszabadsag elleni hadjárataba. Tovább látnak az egyszerű Lofaszdoktorurnal 1. Lofaszdoktorur lenne a legjobban megsertodve ha nem hallatná hangját. Mondjuk ennek én örülnék, de attól még hogy nem szeretem a szart, még azért van 10 millió légy aki igen. S igényük van Lofaszdoktorra. 2. Ezek a cégek bár magántulajdonban vannak de manapság egyfajta digitális közművek. Senki se engedné ha a Vízmű politikai alapon zarna el csapokat, aztán a elzáráspártiak azzal védekeznek hogy aki akar ihatna a Dunából is közvetlen. Nagyjabol ugyanez a helyzet a BIGTECH Parler Trump történetben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!